Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift en e -mailadresse for en anden WordPress -bruger

Som WordPress -administrator kan du ændre en anden brugers e -mailadresse. Dette er nyttigt, hvis de ikke kan logge på WordPress eller modtage e -mail med nulstilling af adgangskode.

Bemærk: Disse trin forudsætter, at du kan logge på som en WordPress -administratorbruger.

  1. Log ind på WordPress
  2. Klik på linket Brugere på værktøjslinjen Administrator
  3. Klik på den bruger, du vil opdatere
  4. I afsnittet Kontaktoplysninger skal du ændre e -mailadressen
  5. Rul ned til bunden af siden, og klik på Opdater profil

Flere oplysninger