Skift en Microsoft 365-adgangskode

Administrer din Microsoft 365-adgangskode på E-mail og Office-dashboardet. Hvis du er GoDaddys kontoejer, kan du også skifte adgangskode for brugere, såsom nulstille adgangskoden for en medarbejder.

Denne video er en del af instruktionsserien om konfiguration af e-mail.

Kontoejer

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode). Hvis du har glemt din adgangskode til GoDaddys konto, kan du finde ud af her, hvordan du nulstiller den.
  2. Under afsnittet Brugere skal du vælge Administrer ud for e-mailadressen.
  3. Under Administrer skal du vælge Adgangskode.
  4. Angiv en ny adgangskode, og angiv den igen under Bekræft adgangskode (eller generér en midlertidig adgangskode).
  5. Vælg Gem. Det kan tage op til 30 minutter, før ændringen af adgangskoden træder i kraft.

E-mailbruger

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug din e-mailadresse og adgangskode). Hvis du har glemt adgangskoden til din e-mail, skal du nulstille den fra siden Microsoft 365-logon.
  2. Under Administrer skal du vælge Adgangskode.
  3. Angiv din nuværende adgangskode, en ny adgangskode, og angiv den ny adgangskode igen i Bekræft adgangskode.
  4. Vælg Gem. Det kan tage op til 30 minutter, før ændringen af adgangskoden træder i kraft.