Rediger en SPF -fortegnelse

Rediger en eksisterende SPF -fortegnelse , en type TXT -fortegnelse, på dit domæne for at ændre dine leveringsregler for e -mail. SPF -fortegnelser hjælper dig med at identificere, hvilke mailservere der har tilladelse til at sende e -mail på vegne af dit domæne.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Rediger ud for den TXT (SPF) -fortegnelse, du redigerer. Husk, SPF -fortegnelser er en type TXT -fortegnelse.
  5. Rediger oplysningerne til din SPF -fortegnelse:
    • Navn : Værtsnavnet på posten. Indtast @ for at placere SPF -fortegnelsen på dit roddomæne, eller indtast et præfiks, såsom mail .
    • Værdi : SPF -reglen, der skal anvendes. Angiv f.eks. V = spf1 mx -all for at angive, at e -mails er tilladt fra din mailserver og ingen andre. SPF-fortegnelser skal indeholde mindre end 512 tegn, og kun UTF-8 tegn understøttes.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.