Skift en WordPress -e -mailadresse i databasen

Du kan opdatere din WordPress e -mailadresse i databasen, hvilket kan hjælpe, hvis du ikke kan modtage e -mailen med nulstilling af adgangskode.

1. Log ind på phpMyAdmin ( Webhosting / cPanel / Plesk / Administreret WordPress ).

Bemærk: Hvis du bruger cPanel Hosting, skal du vælge databasen til dit WordPress-websted i kolonnen til venstre, inden du fortsætter til næste trin.

2. Klik på _brugere bord.
  3. Klik på Redigere ud for den bruger, du vil opdatere.
  4. I kolonnen Værdi skal du slette indholdet i feltet user_email .
  5. Indtast din nye e -mailadresse i det samme felt.
  6. Klik på