GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift et billede

Du kan når som helst ændre billederne i din kampagne.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Rediger nederst i den kampagne, du vil bruge, på siden Kampagner .
    Klik på Rediger
  3. I billedgalleriet skal du klikke og trække billedet hen over toppen af det eksisterende billede i modulet.
    Klik og træk billedet

Tip: Klik på Indlæs flere under Billedgalleriet for at se flere billeder.