Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift et domæne på min Plesk -hostingkonto

Du kan ændre det primære domænenavn på din Plesk Hosting -konto. Dette ændrer det domænenavn, der er knyttet til din kontos webrodmappe .

Påkrævet: Hvis du i øjeblikket har en SSL -adresse på dit primære domænenavn, SKAL du fjerne SSL -certifikatet, før du ændrer dit primære domæne.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Ved siden af Plesk -adminikonet skal du klikke på ... og vælge Skift domæne .
    ændre plesk -domæne
  3. Vælg en indstilling:
    Indstilling Påkrævet handling
    Vælg et domæne fra din konto Vælg et domænenavn i rullemenuen
    Indtast et domæne eller underdomæne Indtast et domæne eller underdomæne manuelt

Bemærk: Denne indstilling kræver, at du opdaterer din DNS A -record til den angivne IP -adresse.

4. Klik på Skift domæne for at fuldføre processen.

Bemærk: Det kan tage op til 24 timer at udføre denne proces. Der er ingen gebyrer for at ændre dit domænenavn. Hvis det domæne, som du ønsker at gøre som primært, i øjeblikket er angivet som et sekundært domænenavn, skal du først fjerne det fra Plesk -panelet .