Skift det primære domæne på min Windows -hostingkonto

Du kan ændre det primære domænenavn på din Plesk Hosting -konto. Dette ændrer det domænenavn, der er knyttet til din kontos webrodmappe .

Påkrævet: Før du følger disse trin, og hvis det domæne, du ønsker at gøre det primære i øjeblikket er angivet som et sekundært domænenavn, SKAL du først fjerne domænenavnet fra din Windows Hosting -konto .
Påkrævet: Hvis du i øjeblikket har en SSL -adresse på dit primære domænenavn, SKAL du fjerne SSL -certifikatet, før du ændrer dit primære domæne.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel i afsnittet Indstillinger , fanen Konto , skal du vælge Skift ud for det primære domænenavn.
    vælg skift domænenavn
  4. Vælg et andet domæne fra din konto, eller indtast et andet domænenavn eller underdomæne.

Bemærk: Hvis du indtaster et andet domænenavn eller et underdomæne, skal du opdatere din DNS A -record til den angivne IP -adresse.

5. Vælg Skift domæne .

Bemærk: Selvom der ikke er noget gebyr for at ændre dit primære domænenavn, kan det tage op til 24 timer at gennemføre denne proces .