Skift et sekundært domænes rodmappe i Linux -hosting

Hvis du har tilføjet et sekundært domænenavn til din Linux -hostingkonto, kan du når som helst ændre dens rodmappe.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel skal du klikke på Domæner og derefter vælge Tilføj domæner .
  5. Under Rediger tilføjelsesdomæne skal du klikke på blyanten ved siden af det domæne, som du vil ændre.
  6. Indtast en ny dokumentrod, start med din hjemmemappe, og klik derefter på Skift . Det sekundære domænenavn viser nu den indeksfil, du uploadede til den pågældende mappe.