Skift et sekundært domænes rodmappe i Linux -hosting

Hvis du har tilføjet et sekundært domænenavn til din Linux -hostingkonto, kan du når som helst ændre dens rodmappe.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du vælge cPanel -admin .
  4. På startsiden for cPanel skal du vælge Domæner og derefter vælge Tilføj domæner .
  5. Vælg Blyanten ud for det domæne, du vil ændre, under Rediger tilføjelsesdomæne .
  6. Indtast en ny dokumentrod, start med din hjemmemappe, og vælg Skift . Det sekundære domænenavn viser nu den indeksfil, som du overførte til mappen.