Skift et sidenavn på mit website

Når du udvider eller ombygger dit website, får du måske brug for at ændre navnene på nogle sider så deres indhold er lettere at forstå for dine besøgende.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på menuen Sider øverst til venstre, og klik på Administrér sider.
    Klik på tandhjulsknappen i menuen Siders
  4. Vælg teksten for det sidenavn, du vil ændre, når panelet Administrer sider vises.
    Vælg sidenavnsteksten, og angiv et nyt navn

Bemærk: Feltet med det valgte navn viser antallet af resterende tegn af feltets maksimum på 25 tegn.

5. Skriv det nye sidenavn, og ændringen vises i menuen.

Bemærk: Hold dit websites navigationsbjælke enkel at anvende ved at give dine sider korte navne, som tydeligt viser, hvad de indeholder.

6. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, skal du klikke på Eksempel for at se resultaterne, og du kan eventuelt købe et nyt domæne eller bruge et andet af dine domæner.
  7. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).