Rediger et sidenavn og indstillinger på min hjemmeside

Når du bygger dit website eller omorganiserer det, skal du måske ændre navnene på nogle sider for bedre at kunne identificere deres indhold for dine besøgende. Det kan også være en god idé at ændre indstillingerne for synlighed i navigationen eller for at være en privat side .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. I Site -navigation skal du føre musen hen over den side, du vil ændre, og vælge dentandhjulsikon for sideindstillinger Menuen Indstillinger. I mobilappen skal du vælge Sider og derefter vælgelodret kebab-menu med tre prikker menuen.
  5. Vælg Sideindstillinger .

Bemærk: Hvis du ændrer indstillingerne for en rullemenu, står der Menuindstillinger . Det er her, du tilføjer sider til en tom menu.

Skærmbillede af sideindstillingsmenuen
  6. Opdater din sidetitel . Hold din navigationsbjælke enkel med korte, klare sidenavne.
  7. Vælg de relevante omskiftere. Din nye side kan føjes til både sidehovedet og sidefoden, hvis du vil (eller hverken "skjule" din side). Hvis din side ikke vises i navigation, kan du stadig linke til den fra andre sider eller sende folk det direkte link.
    • Vis i Navigation får den til at vises i toppen, sidehovednavigation.
    • Sidefod viser et link til siden nederst på hver side.
    • Private sider er som almindelige sider, medmindre de kun er synlige for medlemmer. Enhver side undtagen din hjemmeside kan være en privat side. Lær mere om administration af private sider.
  8. Når du er færdig, skal du vælge Færdig . Hvis du ikke foretog nogen ændringer og vil afslutte, skal du vælge Hjemmeside .
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .