Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift et tema i WordPress

Hvis du ændrer dit WordPress -tema, kan du ændre meget om, hvordan dit website vises.

1. Log ind på WordPress.
  2. Installer et tema, hvis det tema, du vil bruge, endnu ikke er installeret.
  3. Fra menuen Udseende skal du klikke på Temaer .

Bemærk: Klik på GoDaddy Temaer for at se alle GoDaddy temaer, der er blevet professionelt designede og optimeret til din hjemmeside.

4. Hold musen over det tema, du vil aktivere.
  5. Klik på Aktivér .

Dit nye tema vil nu være live på dit WordPress -site.