Skift mit WordPress -tema i databasen

Du kan ændre dit WordPress -tema fra databasen. Dette er en avanceret metode, men det kan være nyttigt, hvis du ikke har adgang til WordPress -dashboard på grund af et problem med dit tema.

Advarsel: Lav altid en sikkerhedskopi af dit site, før du foretager ændringer i databasen.

Bemærk: Du kan kun aktivere temaer, der er installeret på dit site.

1. Log på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin skal du i menuen til venstre vælge navnet på den database, som dit site bruger.
  3. Vælg tabellen wp_options (vælg teksten, ikke afkrydsningsfeltet).

Bemærk: wp_ er standardpræfikset for databasetabellen. Hvis dit tabelpræfiks ikke er wp_ , skal du fokusere på at finde _options . Der bør kun være én indstillingstabel.

4. Under kolonnen option_name skal du finde skabelonindtastningen . Du skal muligvis navigere ud over den første side med indtastninger.
  5. Vælg Rediger ud for skabelonposten .
  6. I kolonnen option_value skal du ændre værdien til navnet på dit tema. Den nye værdi skal være den samme som dit temas mappenavn. Hvis du f.eks. Vil aktivere temaet Twenty Enogtyve, skal du ændre værdien til tyveogtyve.
  7. Du kan gemme ved at rulle ned til bunden af siden, sørge for, at Gem og derefter Gå tilbage til forrige side er valgt, og derefter vælge .
    Ændring af et WordPress -tema i databasen
  8. Vælg Rediger ud for indtastningen på typografiarket .
  9. Gentag trin 6 og 7 for at ændre oplysningerne i typografiarket.