Skift mit Wordpress-tema i databasen

Du kan skifte dit WordPress-tema i databasen. Dette er en avanceret metode, men den kan være nyttig, hvis du ikke kan få adgang til WordPress-dashboard på grund af et problem med dit aktive tema.

Advarsel: Du skal altid foretage en sikkerhedskopi af din site, før du udfører nogen ændringer af databasen.

Bemærk: Du kan kun aktivere temaer, som er installeret på din site.

1. Log på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin skal du i menuen til venstre vælge navnet på den database, som dit site bruger.
  3. Vælg tabellen wp_options (vælg teksten, ikke markeringsfeltet).

Bemærk: wp_ er standard databasetabelpræfiks. Hvis din tabelpræfiks ikke er wp_, skal du prøve at finde _options. Der bør kun være en _options-tabel.

4. Under kolonnen option_name finder du template. Du skal muligvis navigere videre end til posterne på side 1.
  5. Vælg Rediger ved siden af template .
  6. I kolonnen option_value ændrer du det med navnet på dit tema. Den nye værdi skal være den samme som dit temas mappenavn. Hvis du f.eks. vil aktivere Twenty Twenty-One-temaet, ændrer du indtastningen til twentytwentyone.
  7. Rul til bunden af siden for at gemme, idet du sikrer, at Gem og derefter Gå tilbage til forrige side bliver valgt, og vælg derefter Udfør.
    Skift af WordPress-tema i databasen
  8. Vælg Rediger ved siden af stylesheet .
  9. Gentag trin 6 og 7 for at skifte typografioplysninger.