Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift et WordPress -tema i databasen

Du kan aktivere dit WordPress -tema fra databasen. Dette er nyttigt, hvis du ikke kan få adgang til WordPress på grund af et problem med dit tema.

1. Log ind på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).

2. Klik på den database, du vil administrere.
  3. Klik på wp_options bord.
  4. I kolonnen option_name skal du finde skabelonindtastningen . Du skal muligvis navigere ud over den første side med indtastninger.
  5. Klik på Rediger ved siden af skabelonposten .
  6. I kolonnen option_value skal du ændre værdien til navnet på dit tema. Den nye værdi skal være den samme som dit temas mappenavn.
  7. Klik på Gå for at gemme.
  8. Klik på Rediger ved siden af typografiarkposten .
  9. I kolonnen option_value skal du ændre værdien til navnet på dit tema (eller underordnet tema, hvis du tidligere har oprettet et). Den nye værdi skal være den samme som dit temas mappenavn (f.eks. Twentyseventeen).
  10. Klik på Gå for at gemme.