Skift et WordPress -tema med SSH

Du kan ændre det aktuelt aktive tema fra SSH. Dette er en mere avanceret metode, men kan være mere effektiv for udviklere, der administrerer flere WordPress -sites.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit website, før du udfører nogen ændringer.
  1. Opret forbindelse til din hostingkonto med SSH .
  2. Opret forbindelse til MySQL med følgende kommando:

mysql -u username -h host database -P port -p

Indtast databaseoplysningerne fra din database som følger:

• brugernavn er dit databases brugernavn.
    • host er din database værtsnavn eller IP -adresse.
    • database er databasenavnet.
    • port er den port MySQL kører på (som standard er dette 3306).
  3. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til den MySQL -bruger.
  4. Når du er tilsluttet, skal du indtaste følgende kommando for at kontrollere dit aktuelle tema og underordnede tema:

vælg * fra wp_options hvor option_name = 'template' eller option_name = 'stylesheet';
  5. For at ændre skabelonen skal du indtaste følgende kommando:

opdater wp_options set option_value = ' themeName ' hvor option_name = 'template';

Opdater kommandoen som følger:

• themeName er navnet på det nye tema.
    Advarsel: Hvis din WordPress-database bruger brugerdefinerede tabelpræfikser, skal du erstatte wp_ i denne kommando med det præfiks, der er angivet i din wp-config.php- fil.
  6. For at ændre typografiarket skal du indtaste følgende kommando:

skriv opdatering wp_options set option_value = ' themeName2 ' hvor option_name = 'stylesheet';

Opdater kommandoen som følger:

• themeName2 er navnet på det nye tema eller underordnede tema.
    Advarsel: Hvis din WordPress-database bruger brugerdefinerede tabelpræfikser, skal du erstatte wp_ i denne kommando med det præfiks, der er angivet i din wp-config.php- fil.
  7. Når du har ændret skabelon og typografiark, skal du skrive exit; at lukke ud af SSH.