Skift et WordPress -tema med SSH

Du kan ændre det aktuelt aktive tema fra SSH. Dette er en mere avanceret metode, men kan være mere effektiv for udviklere, der administrerer flere WordPress -sites.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit website, før du udfører nogen ændringer.
Bemærk: Hvis din WordPress-database bruger brugerdefinerede tabelpræfikser, skal du erstatte præfikset wp_ i kommandoer under 5 og 6 med præfikset i din wp-config.php- fil. Du bør forberede disse oplysninger, før du opretter forbindelse til SSH, for at undgå at blive afbrudt, mens du leder efter det.
  1. Opret forbindelse via SSH ved hjælp af trinnene til din hostingplan.
  2. Opret forbindelse til MySQL med følgende kommando:

mysql -h host -P port -u brugernavn -p database

Indtast databaseoplysningerne fra din database som følger:

• host er din database værtsnavn eller IP -adresse.
    • port er den port MySQL kører på (som standard er dette 3306).
    • brugernavn er dit databases brugernavn.
    • database er dit databasenavn.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til den MySQL -bruger.
  4. Når du er tilsluttet, skal du indtaste følgende kommando for at kontrollere dit aktuelle tema og underordnede tema:

vælg * fra wp_options hvor option_name = 'template' eller option_name = 'stylesheet';
  5. For at ændre skabelonen skal du indtaste følgende kommando:

opdater wp_options set option_value = ' themeName ' hvor option_name = 'template';

Opdater kommandoen som følger:

• themeName er navnet på det nye tema.
  6. For at ændre typografiarket skal du indtaste følgende kommando:

opdater wp_options set option_value = ' themeName2 ' hvor option_name = 'stylesheet';

Opdater kommandoen som følger:

• themeName2 er navnet på det nye tema eller underordnede tema.
  7. Når du har ændret skabelon og typografiark, skal du skrive exit; at lukke ud af SSH.