Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift et WordPress -tema med SSH

Du kan ændre det aktuelt aktive tema fra SSH. Dette er en mere avanceret metode, men kan være mere effektiv for udviklere, der administrerer flere WordPress -sites.

Advarsel: Oplysningerne i denne artikel er avanceret materiale, som vi stiller til rådighed som en ekstra service. Vær opmærksom på, at du er ansvarlig for at følge procedurerne nedenfor korrekt. Kundesupport kan ikke hjælpe med disse emner.
  1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du udfører nogen ændringer.
  2. Opret forbindelse til din server eller delte hostingkonto med SSH
  3. Opret forbindelse til MySQL med følgende kommando:

mysql -u brugernavn -h værtsdatabasen -P port -p

Indtast databaseoplysningerne fra din database som følger:

• brugernavn er dit databases brugernavn
    • host er din database værtsnavn eller IP -adresse
    • database er databasenavnet
    • port er den port MySQL kører på (som standard er dette 3306)
  4. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til den MySQL -bruger.
  5. Når du er tilsluttet, skal du indtaste følgende kommando for at kontrollere dit aktuelle tema og underordnede tema:

vælg * fra wp_options hvor option_name = 'template' eller option_name = 'stylesheet';
  6. For at ændre skabelonen skal du indtaste følgende kommando

opdater wp_options set option_value = ' themeName ' hvor option_name = 'template';

Opdater kommandoen som følger:

• themeName er navnet på det nye tema
  7. For at ændre typografiarket skal du indtaste følgende kommando

skriv opdatering wp_options set option_value = ' themeName2 ' hvor option_name = 'stylesheet';

Opdater kommandoen som følger:

• themeName2 er navnet på det nye tema eller underordnede tema
  8. Når du har ændret skabelon og typografiark, skal du skrive exit; at lukke ud af SSH.

Advarsel: Hvis din WordPress-database bruger brugerdefinerede tabelpræfikser , skal du erstatte wp_ i hver kommando med det præfiks, der er angivet i din wp-config.php- fil.