Skift fra POP til IMAP

Du kan altid benytte Webmail til at sende og modtage e-mail. Men du kan også læse din e-mail med en e-mailklient. Du skal have en e-mailpakke, der understøtter IMAP, før du kan ændre din POP-konto til en IMAP-konto.

Du kan skifte til IMAP ved at ændre din eksisterende konto eller ved at oprette nye med dit e-mailprogram. Du kan ikke ændre kontotype i visse programmer, herunder Apple Mail, Outlook 2003®, Outlook 2007®, Outlook Express® og Thunderbird®. Du skal oprette en ny konto for at kunne benytte IMAP med disse programmer.

Bekræftelse af at din e-mailkonto understøtter IMAP

Kun vores plan Ubegrænset e-mail understøtter IMAP. Hvis du ikke har planen Ubegrænset e-mail, og du vil bruge IMAP, skal du opgradere din plan.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Workspace e-mail.
  3. Hvis din e-mailplan er en plan med Ubegrænset e-mail understøttes IMAP. Hvis ikke, skal du klikke på Indstillinger ved siden af den konto, som du ønsker at opgradere.
  4. Gå til fanen Oversigt og fra menuen Opgrader vælger du Ubegrænset.
  5. Klik på Opgrader.
  6. Fortsæt og gå til kassen.

Opgradering af din e-mailkonto til at understøtte IMAP kan vare op til 24 timer.

Sådan ændrer du din konto fra at være en POP-konto til at være en IMAP-konto

Før du begynder:

Du skal bruge navnene på dine servere til indkommende og udgående post, før du kan konfigurere din e-mailklient. Webbaseret e-mail indeholder disse oplysninger.

1. Log ind på Web-baseret e-mail på email.secureserver.net.
  2. Fra menuen Hjælp vælger du Email Setup Center.
  3. Skriv oplysningerne ned om serverne til indkommende og udgående post.
  4. Fortsæt med procedurerne beskrevet herunder for at konfigurere dit e-mailprogram.

Sådan ændres din konto fra at være en POP-konto til at være en IMAP-konto

I programmet, som du benytter til at læse din e-mail, skal du finde kontoindstillingerne og indtaste følgende:

• Indkommende mailserver – Din indkommende IMAP-server.
  • Udgående mailserver – Din udgående SMTP-server.
  • Indkommende port – Uden SSL - 143
    Med SSL – 993
  • Udgående port – Uden SSL – en af følgende:25, 80, 3535
    Med SSL – 465

If you created mail folders in your POP account, you will need to recreate them in your IMAP account.

For information on setting up a new IMAP account see Setting Up Your Email Address with IMAP.

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed.