Jeg modtager ikke e -mail

Hvis du venter på en vigtig e -mail, der ikke er ankommet, bemærker mangel på meddelelser i din indbakke, eller hvis din kollega får en fejl, efter at have forsøgt at sende en meddelelse til dig, er vi dækket af dig. Hvis din Microsoft 365 -konto ikke modtager e -mail, så lad os fejlfinde ved at gennemgå nogle almindelige problemer.

Påkrævet: Før du fortsætter, anbefaler vi, at du:
  • Kontrollér din internetforbindelse . Hvis dit internet er langsomt eller ustabilt, kan det påvirke din evne til at modtage e -mails.
  • Genstart den enhed, du bruger for at kontrollere din e -mail . Hvis du har brug for at kontakte vores GoDaddy -guider , skal du først genstarte din enhed. Hvis det er muligt, kan du for at sikre, at du forbliver forbundet, bruge en anden enhed til at kontakte vores Vejledninger end det du fejlfinder.

Kontrollér, at din e -mail stadig er aktiv

Hvis der var et problem med din fakturering, eller hvis din e -mailkonto blev slettet, vil du ikke modtage e -mail.

1. Gå til din e & Office -dashboard .
  2. Under Brugere skal du kontrollere, om din e -mailkonto er angivet. Du skal muligvis rulle ned for at se Brugere . Hvis din konto ikke er på listen, kan du gendanne brugeren eller købe en ny plan .

Kontrollér din DNS

Når nogen sender dig en meddelelse, identificeres din e -mailserver ved hjælp af dit domænenavn, som skal oversættes til en IP -adresse via DNS for at kunne levere meddelelsen. Din MX- eller Mail Exchanger -fortegnelse bestemmer, hvordan dit domæne administrerer levering af e -mail. Hvis der er et problem med MX -fortegnelserne på din DNS, modtager du ikke e -mail.

1. Gå til din e & Office -dashboard .
  2. (Valgfrit) Hvis du ser et banner, der siger, at din e -mail ikke kan modtage e -mail endnu, øverst på dit dashboard, skal du vælge Hjælp mig med at løse dette . Spring trin 3-5 over.
  3. Under Brugere skal du vælge Administrer ud for din konto.
  4. Under Opsætning skal du vælge Kontrollér DNS igen .
  5. Vælg Kontrollér DNS igen . Hvis der er et problem med din DNS, skal du opdatere dine MX -fortegnelser .

Hvis dit domæne er hos en anden virksomhed, skal du kontakte dem for at få hjælp til at opdatere dine MX -fortegnelser med dem eller overføre dit domæne til GoDaddy .

Kontrollér, om der er et problem med din e -mailklient

Kontrollér, om du modtager e -mail, men den vises ikke i din klient
  1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Kontrollér, om der er nye meddelelser i din indbakke.
  3. (Valgfrit) Send dig selv en e -mail fra en anden konto for at se, om den leveres i Outlook på internettet.
  4. Hvis du ser nye meddelelser i Outlook på internettet, men ikke på din klient, kan du prøve at konfigurere din e -mail på din klient igen.
    Påkrævet: Hvis du i øjeblikket bruger POP -indstillinger, findes der data som f.eks. Dine meddelelser, mapper, kalendere og kontakter kun på din e -mailklient og den enhed, du bruger til at kontrollere din e -mail. Før du skifter til Exchange -indstillinger, skal du sikkerhedskopiere dine data, så du enten kan importere dem til din konto eller se dem senere. For vejledning henvises til din klientudbyder.
Kontrollér, om din e -mailklient bruger POP- eller IMAP -indstillinger

Du kan blive påvirket af Microsofts tilbagetrækning af POP- og IMAP -indstillinger for Microsoft 365 -e -mailkonti. Hvis du bruger POP- eller IMAP -indstillinger, findes din kontos data kun på din e -mailklient og den enhed, du bruger til at kontrollere din e -mail. Opdater din e -mailklient til Exchange -indstillinger .

Kontrollér, om du bruger en understøttet e -mailklient med moderne godkendelse

Microsoft understøtter ikke længere ældre versioner af e -mailklienter og deaktiverer Basic -godkendelse. Sørg for, at du bruger en understøttet e -mailklient, der bruger moderne godkendelse. Se Microsofts liste over ændringer , som kan påvirke din klient.

Spørg afsenderen, om der er en fejl

Hvis afsenderen indtastede din e -mailadresse forkert, kan det forhindre meddelelsen i at blive leveret. Hvis de modtog en bounceback eller fejl efter afsendelse af meddelelsen, kan du prøve at løse det . Du kan også prøve at sende dig selv en meddelelse fra en anden e -mailkonto for at se, om du får en fejl.

Kontrollér, om mail går til spam- eller uønskede mapper

Sørg for, at din e -mail ikke bliver fanget af et filter, der sender den til din spam- eller junk -mappe.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger , og derefter Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Mail og derefter Uønsket e -mail .
  4. Under Blokerede afsendere og domæner skal du ud for e -mails, som du vil modtage e -mail fra, vælgeKnap til papirkurv Slet .
  5. Under Filtre skal du fjerne eventuelle afkrydsningsfelter, som du ikke længere ønsker.

Kontrollér reglerne for din mailboks

Sørg for, at du ikke har nogen regler, der forhindrer dig i at modtage e -mail.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger , og derefter Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Mail og derefter Regler .
  4. Slet regler, som du ikke længere ønsker.

Kontrollér din lagerkapacitet

Sørg for, at din lagerplads ikke er for fuld og forhindrer dig i at modtage ny e -mail.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger , og derefter Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Generelt og derefter Lagring . Hvis din lagerplads er fuld, skal du vælge en mappe og derefterKnap til papirkurv Slet for at tømme indholdet og frigøre plads. Du kan også opgradere til en plan med mere lagerplads .

Relateret trin

• Hvis disse løsninger ikke løste dit problem, skal du kontakte vores GoDaddy -guider for hjælp.