Skift indstillinger for privatlivsbeskyttelse

Domæner, der er registreret med GoDaddy, aktiveres automatisk med Basic privatlivsbeskyttelse. Dette begrænser synlighed af alle domænekontaktoplysninger i det offentlige GoDaddy WHOIS-katalog, undtagen organisationen, land og landets region (dvs. deltat, amt, osv.). Hvis du skal bekræfte ejerskab af domæne, er det ikke nødvendigt at fjerne privatlivsbeskyttelse. Tilføj en txt-fortegnelse i stedet for. Hvis du vælger at deaktivere indstillinger for privatlivsbeskyttelse, vil alle kontaktoplysninger, som er forbundet med domænet, være offentligt synlige.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Rul ned til Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og vælg Slå privatlivsbeskyttelse fra.

Bemærk: Hvis privatlivsbeskyttelse for dit domæne allerede er deaktiveret, kan du aktivere det igen ved at vælge Slå privatlivsbeskyttelse til.

4. Gennemse ændringerne af hvordan dine kontaktoplysninger vil se ud i det offentlige GoDaddy WHOIS-katalog, vælg derefter Fortsæt.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af Jeg giver mit samtykke til at mine kontaktoplysninger offentliggøres i det offentlige GoDaddy WHOIS-katalog. og vælg Forsæt.

Bemærk: Hvis du har Ownership Protection på dit domæne, skal du bekræfte din identitet. Vi sender bekræftelseskoden via sms eller en godkenderapp, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret i over 72 timer. Ellers sender vi en engangsadgangskode til din domæneregistrants e-mailadresse.

Bekræftelsen Udført bliver vist, når dine Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger er blevet opdateret. Der kan gå op til 24 timer, før disse ændringer er reflekteret i det offentlige GoDaddy WHOIS-katalog.