Skift indstillinger for website

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. I det øverste højre hjørne af din skærm, klikker du på det trelinjede ikon (Administrer indstillinger) og vælger Indstillinger for website i rullemenuen.
    Klik på det tre-linjede ikon (Administrer indstillinger) for at administrere indstillingerne for din website
  4. Klik på fanen for det område, som du vil redigere:
    • Websiteoplysninger – Du kan opdatere din website eller dit firmanavn, din kontakt-e-mailadresse, vælge en firmakategori, som bedst beskriver din virksomhed, redigere din adresse og dit telefonnummer (og tilkendegive hvorvidt de skal vises eller ej på din webside og mobilwebsite), og forbinde med dine Twitter® og Facebook® konti.

Dette ændrer dine oplysninger hele vejen igennem websiten.

• Funktioner på website – Du kan aktivere/deaktivere sidepanelet for deling på sociale medier, aktivere/deaktivere automatisk udgivelse af mobilwebsite eller tilføje et favicon-billede, som vil blive vist på en fane i gæsters browser.

Mobil- og Favicon-funktioner er kun tilgængelige med Business- og Business Plus-planer.

• Søgemaskiner – Du kan tilføje en titel og beskrivelse for hver af dine websitesider. Disse oplysninger hjælper med synlighed på søgemaskiner.
    • Sikkerhedskopiér/Genopret – Du kan oprette en sikkerhedskopi af din aktuelle website eller genoprette en tidligere gemt version af din website. Du kan have op til fem sikkerhedskopier af din website.
    • Kode til hele websiten – Du kan tilføje kode, såsom HTML-metatags eller JavaScript imellem dine HEAD-tags eller før /BODY-tagget. Dette vil hjælpe søgemaskiner med at finde din website.
  5. Når du er færdig, klikker du på OK for at gemme dine ændringer og lukke vinduet Indstillinger for website.

For at se dine ændringer online, skal du offentliggøre din website.