Rediger kontaktoplysninger for mit domæne

Du kan til enhver tid redigere de underliggende kontaktoplysninger på dine domæner i din GoDaddy-konto. Når privatlivsbeskyttelse er slået til, skiftes domænekontaktoplysningerne i den offentlige WHOIS-mappe ud med erstatningsoplysninger fra vores partner inden for beskyttelse af personlige oplysninger – Domains By Proxy®. Ændringer i dine kontaktoplysninger vises ikke i WHOIS, medmindre du slår privatlivsbeskyttelse fra.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg afkrydsningsfelterne ved siden af de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ved siden af Domænenavn, og vælg derefter Vælg alle.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Rediger kontaktoplysninger i handlingsmenuen.
    • Afhængigt af størrelsen på din skærm skal du muligvis vælge menuen Mereog rulle ned for at se Rediger kontaktoplysninger.
  4. Indtast dine nye kontaktoplysninger.
    • Markér afkrydsningsfeltet ud for Brug til alle kontakttyper for at anvende redigeringer på alle kontakttyper. Eller ryd afkrydsningsfeltet for at redigere hver enkelt kontakttype for sig.
  5. Vælg Fortsæt for at gemme dine ændringer.
    • Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse, skal du bekræfte din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi har sendt via sms, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.
Påkrævet: Hvis din privatlivsbeskyttelse er deaktiveret, og du har opdateret registrantens fornavn, efternavn, organisation eller e-mailadresse, skal du godkende disse opdateringer.

Du vil derefter få vist bekræftelsen Udført, som betyder, at dine domæner er blevet opdateret. Der kan gå op til 90 minutter, før de nye kontaktoplysninger vises i din konto og i WHOIS.