Skift kontaktoplysninger for mit domæne

Du kan skifte de underliggende kontaktoplysninger for dine domæner for hver kontakttype (registrant, administrative, teknisk og fakturerings) individuelt, eller du kan anvende redigeringerne på alle kontakttyper samtidig. Alle berettigede domæner, som er registreret med GoDaddy, får automatisk deres domæne-kontaktoplysninger erstattet på WHOIS med proxyoplysninger fra vores anonymitetstjenesteudbyder, Domains By Proxy®. Når du ændrer dine kontaktoplysninger, bliver disse ikke vist i WHOIS-mappen, medmindre du skifter synlighedsindstillingerne på dit domæne.

Bemærk: Domæner med domænebeskyttelse skal følge andre trin til opdatering af deres domæne-kontaktoplysninger.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de(t) domæne(r), som du vil opdatere. Eller vælg markeringsikonet og Vælg alle
  3. Vælg Ejerskab > Opdater kontaktpersoner.
    vælg Opdater kontaktpersoner
  4. Indtast dine nye kontaktoplysninger. Fravælg Brug til alle kontakttyper for at redigere oplysninger på hvert faneblad for individuelle kontakttyper.
  5. Vælg Gem for at opdatere dine kontaktoplysninger.
Påkrævet: Hvis dine kontaktoplysninger er indstillet til synlig, og du opdaterede registrantens fornavn, efternavn, organisation eller e-mailadresse, skal du godkende de pågældende opdateringer.

Det kan tage op til 48 timer, før dine nye oplysninger vises i WHOIS -databasen .