Skift kontaktoplysninger for mit domæne

Du kan når som helst ændre kontaktoplysninger for dine domænenavne. Hver kontakttype (registrant, administrativ kontaktperson, teknisk kontaktperson og kontaktperson for fakturering) kan redigeres individuelt, eller du kan redigere dem alle samtidigt. Du skal følge nogle andre trin, hvis dit domæne har privatlivsbeskyttelse aktiveret.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de(t) domæne(r), som du vil opdatere. Eller klik på fluebenet og Vælg alle
  3. Fra menuen oven over din domæneliste skal du vælge Ejerskab og derefter Opdater kontaktpersoner.
    vælg Opdater kontaktpersoner
  4. Angiv dine nye kontaktoplysninger.

Bemærk: Hvis du vil redigere oplysningerne for de individuelle kontakttyper, skal du fravælge muligheden Brug til alle kontakttyper og vælge den ønskede kontaktfane.

5. Klik på Gem, når du har foretage dine opdateringer. Det kan tage op til 48 timer, før dine nye oplysninger opdateres i WHOIS-databasen.
Påkrævet: Hvis du opdaterer registrantens organisation, fornavn, efternavn eller e-mailadresse, skal du godkende disse ændringer.