Skift leveringsmetode

Din webshop opsættes automatisk til Gratis levering. Men du kan altid tilføje andre leveringsmetoder: gratis levering, fast sats og efter vægt, eller at fragtfirmaet udregner prisen. Du skal have en Webshop-aftale for at gøre dette.

Når dine kunder går til kassen i din butik, får de vist den eller de leveringsmetoder, du har valgt, og fragtgebyrerne, hvis det er relevant, i deres ordreoversigt.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Hjemmesider + Markedsføring og vælg Administrer ved siden af den website, som du vil ændre.
  3. Klik på fanen Indstillinger, og klik derefter på Fragt.
  4. Bemærk: Hvis du vil konfigurere Personlig afhentning, kan det gøres fra denne sektion. Klik på Tilføj til højre for feltet Personlig afhentning. Udfyld de nødvendige felter i pop op-vinduet og vælg Gem.

5. Klik på Tilføj fragt.
  6. Du har mulighed for at vælge en Grundliggende forsendelsesmetode eller en Transportørberegnet forsendelsesmetode. Følg punkterne nedenfor baseret på den mulighed, du vil bruge.

Grundliggende forsendelsesmetoder

1. Klik på Tilføj ud for en af de grundlæggende leveringsmetoder.
    • Gratis levering: Du kan angive et minimumsbeløb for, at en ordre er kvalificeret til gratis fragt. Sørg for at angive den gennemsnitlige leveringstid i beskrivelsen.
    • Fast sats pr. ordre: Du kan afkræve dine kunder et beløb fastlagt på forhånd, så de ved nøjagtigt, hvad deres samlede leveringsomkostninger bliver. Sørg for at angive den gennemsnitlige leveringstid i beskrivelsen.
    • Vægtbaseret: Opkræv betaling for dine kunders levering baseret på vægten af den eller de varer, som du sender. Sørg for at angive den gennemsnitlige leveringstid i beskrivelsen.
  2. Din ændringer gemmes automatisk, så når du er klar, klikker du bare på Udgiv site, så gennemføres dine ændringer.

Vælg Transportørberegnet forsendelsesmetode

1. Klik på Tilføj ud for en af metoderne i Fragtmetoder udregnet af fragtselskabet. Begge kan bruges til national og international levering. Det er ofte et spørgsmål om personlig præference, når man skal beslutte, hvilken metode der skal bruges, eller bekvemmelighed, som at have en eksisterende konto eller et leveringssted i nærheden. USPS og UPS er kun tilgængelige for handlende i USA.
    • USPS (United States Postal Service): Vælg, hvilke typer USPS-leveringsmetoder du vil tilbyde dine kunder. Klik på linkene Læs mere, hvis du har brug for flere oplysninger. Det bringer dig til USPS' landingsside, hvor hver enkelt metode er beskrevet.
    • UPS (United Parcel Service): Du skal have en UPS-adgangsnøgle for at bruge denne metode. Du kan tilmelde dig en UPS-konto for at få din adgangsnøgle. Når du har tilføjet din adgangsnøgle, er det en god ide at udfylde feltet Support og tjenester og beslutte, hvordan du vil pakke dine produkter i feltet Transportkasser.

Bemærk: For alle ovenstående metoder har du mulighed for at klikke på Rediger ud for Alle lande/regioner og vælge, hvor forsendelsesmetoden skal være tilgængelig. (Hvis du vælger USA, kan du vælge, hvilke stater den skal omfatte).
    Klik på Rediger ud for Alle lande/regioner.

2. Din ændringer gemmes automatisk, så når du er klar, klikker du bare på Udgiv site, så gennemføres dine ændringer.