Skift leveringsmetode

The Online Store’s basic shipping methods let you offer customers three choices: free, flat rate, and weight based. For carrier calculated shipping methods — available in the U.S. only — your choices are USPS and UPS.

Bemærk: Når dine kunder går til kassen i din butik, får de vist den eller de leveringsmetoder, du har valgt, og fragtgebyrerne, hvis det er relevant, i deres ordreoversigt.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Hvis dette er din første gang i din Onlinebutik-konto, skal du udfylde formularen Introduktion, før du tilføjer dine produkter.
  3. Klik på Levering i startvejledningen.
  4. Bemærk: Hvis du har afvist introduktionsvejledningen, skal du klikke på Indstillinger og derefter på Levering.

5. Klik på Tilføj fragt
  6. Klik på det billede, der matcher den leveringsmetode, du vil bruge:
  7. Bemærk: Hvis du klikker på det forkerte billede, kan du gå tilbage ved at klikke på Ikke hvad du ser?. Ellers skal du følge de trin, der vises for det valgte billede.

(Ikke hvad du ser?)
  1. Klik på Tilføj ud for en af de grundlæggende leveringsmetoder.
  2. Leveringsmetode Beskrivelse
    Gratis levering

Du kan indstille det beløb i kroner, en ordre skal nå for at være berettiget til gratis levering. Sørg for at angive den gennemsnitlige leveringstid i beskrivelsen.

Fast sats pr. ordre

Du kan afkræve dine kunder et beløb fastlagt på forhånd, så de ved nøjagtigt, hvad deres samlede leveringsomkostninger bliver. Sørg for at angive den gennemsnitlige leveringstid i beskrivelsen.

Vægtbaseret

Opkræv betaling for dine kunders levering baseret på vægten af den eller de varer, som du sender. Sørg for at angive den gennemsnitlige leveringstid i beskrivelsen.

Bemærk: For hver metode har du mulighed for at klikke på Rediger ud for Alle lande/regioner og vælge, hvor leveringsmetoden skal være tilgængelig. (Hvis du vælger USA, kan du vælge, hvilke stater den skal omfatte).
    Klik på Rediger ud for Alle lande/regioner.

3. Klik på Gem, når du er færdig, og husk at udgive din hjemmeside for at få ændringerne til at træde i kraft.
  1. Klik på Tilføj ud for en af metoderne i Fragtmetoder udregnet af fragtselskabet. Begge kan bruges til national og international levering. Det er ofte et spørgsmål om personlig præference, når man skal beslutte, hvilken metode der skal bruges, eller bekvemmelighed, som at have en eksisterende konto eller et leveringssted i nærheden.
  2. Leveringsmetode Beskrivelse
    USPS (United States Postal Service)

Vælg, hvilke typer USPS-leveringsmetoder du vil tilbyde dine kunder. Klik på linkene for Få mere at vide, hvis du har brug for flere oplysninger. De bringer dig til USPS' landingsside, der beskriver hver enkelt metode.

UPS (United Parcel Service)

Du skal have en UPS-adgangsnøgle for at bruge denne metode. Du kan tilmelde dig en UPS-konto for at få din adgangsnøgle. Når du har tilføjet din adgangsnøgle, er det en god ide at udfylde feltet Support og tjenester og beslutte, hvordan du vil pakke dine produkter, i feltet Leveringskasser.

Bemærk: For hver metode har du mulighed for at klikke på Rediger ud for Alle lande/regioner og vælge, hvor leveringsmetoden skal være tilgængelig. (Hvis du vælger USA, kan du vælge, hvilke stater den skal omfatte).
    Klik på Rediger ud for Alle lande/regioner.

3. Klik på Gem, når du er færdig, og husk at udgive din hjemmeside for at få ændringerne til at træde i kraft.