Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift mellem klassisk visning og opdateret visning

Klassisk visning og Opdateret visning inkluderer ikke de samme funktioner, så skift imellem dem for at administrere din Workspace Email.

• Du kan skifte fra Opdateret visning til Klassisk visning ved at vælge Klassisk visning i øverste højre hjørne.
    Klassisk visning
  • Du kan skifte fra Klassisk visning til Opdateret visning ved at vælge Opdateret visning i øverste højre hjørne.
    Opdateret visning