Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min adgangskode til Workspace -e -mail

Lær, hvordan du ændrer din adgangskode til Workspace -e -mail fra login -siden til webmail.

Er du ikke Workspace -administrator? Dette er nulstillingsprocessen for din adgangskode for dig. ( Jeg er Workspace -kontoadministrator, og jeg vil nulstille min brugers e -mail -adgangskode .)

Bemærk: Denne artikel er specifik for ændring af din adgangskode til Workspace -e -mail via webmail.
Hjælp til Microsoft 365 -adgangskoder
Hjælp til cPanel -adgangskoder
Hjælp til din adgangskode til din GoDaddy -konto

1. Klik på Jeg har glemt det på Workspace Webmail -siden.
    Klik på linket Jeg har glemt det
  2. Indtast e -mailadressen til den adgangskode, du vil nulstille.
  3. Udfør sikkerhedsudfordringen, og klik på Indsend .
    Klik på Indsend
  4. Vælg, hvordan du vil modtage din e -mail til instruktioner om nulstilling af adgangskode.
    ALTEXT

Bemærk: Hvis du ikke har et gendannelses -e -mail -sæt, og du ikke har adgang til Workspace Control Center, skal du sende e -mailen til din kontoejer eller kontakte supportcentret.

5. Vejledningen til nulstilling af adgangskoden e -mailes til din e -mail, din gendannelses -e -mail eller din kontoadministrator.
    ALTEXT

Bemærk: Det kan tage op til 30 minutter, før e -mail til nulstilling af adgangskode træder i kraft. Når din e -mail til nulstilling af adgangskode er leveret til din e -mailkonto til genoprettelse, skal du følge instruktionerne for at nulstille din adgangskode.