Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min e -mailadresse til genoprettelse

Skift den e -mailadresse, der kan modtage en nulstilling af adgangskoden. Hvis du konfigurerer Microsoft 365 for første gang, skal du i stedet tilføje en e -mailadresse til genoprettelse.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Hvis du er kontoejer eller administrator, skal du vælge Administrer ved siden af e -mailadressen. Ellers fortsætter du til næste trin.
  3. Under Kontooplysninger skal du vælge Rediger . (Hvis du ikke har en gendannelsesmail, skal du vælge Tilføj gendannelsesmail ).
  4. Indtast din e -mail til genoprettelse, og vælg Gem .

Du får vist en bekræftelse på, at din e -mail til gendannelse er blevet opdateret.