Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min forsendelsesmetode

Din online butik oprettes automatisk med gratis forsendelse, men du kan tilføje forskellige forsendelsesmetoder: faste priser, vægtbaserede eller transportberegnede metoder. Når kunder tjekker ud i din butik, kan de se den eller de forsendelsesmetoder, du har valgt, samt eventuelle forsendelsesomkostninger i deres ordresammendrag.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Gå til dit dashboard Indstillinger og vælg Forsendelse .
  4. Bemærk: Opsætning Personlig afhentning , hvis det er et valg, du tilbyder, fra dette afsnit. Klik på Tilføje til højre for feltet Personlig afhentning. I pop op-vinduet skal du udfylde de ønskede felter og trykke på Gemme .

5. Klik på Tilføje i øverste højre hjørne.
    Klik på Tilføj
  6. Vælg din (e) forsendelsesmetode (r):

Grundliggende forsendelsesmetoder

1. Klik på Tilføj ud for en af de grundlæggende leveringsmetoder.
    • Gratis fragt: Indstil et minimumsbeløb for en ordre for at kvalificere sig til gratis forsendelse.
    • Fast pris pr. Ordre: Oplad dine kunder en forudbestemt sats, så de ved nøjagtigt, hvad deres samlede forsendelsesomkostninger vil være.
    • Vægtbaseret: Oplad dine kunders forsendelse baseret på vægten af den eller de varer, du sender.
  2. Under Hvad kunder ser, når de vælger denne metode , bemærk den gennemsnitlige leveringstid.
  3. Udfyld de ønskede felter, og klik Gemme .

Vælg Transportørberegnet forsendelsesmetode

1. Klik på Tilføje ved siden af en af Transportørberegnede forsendelsesmetoder , som kan bruges til at sende indenlandske og internationale ordrer. USPS og UPS er kun tilgængelige for amerikanske handlende.
    • US Postal Service (USPS): Vælg hvilke USPS-forsendelsesmuligheder, du vil tilbyde. Hvis du har brug for mere information, skal du klikke på Lær mere links til at besøge USPS landingsside, hvor metoderne er beskrevet.
    • United Parcel Service (UPS): Du skal have en UPS adgangsnøgle at bruge denne metode. Tilmeld dig en UPS-konto for at få din adgangsnøgle. Når du har tilføjet din adgangsnøgle, skal du udfylde Support og tjenester felt, og beslut, hvordan du vil indpakke dine produkter under Forsendelseskasser .
    • Klik på Gem.

Bemærk: Klik på for at få en af ovenstående metoder Redigere ved siden af Alle lande / regioner at vælge, hvor forsendelsesmetoden vil være tilgængelig. (Hvis du vælger USA, skal du vælge, hvilke stater der er inkluderet.)
Klik på Rediger ud for Alle lande / regioner

Relateret trin

• Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er klar, udgiv dit websted for at gøre dine ændringer live.