Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min hosting-IP i WAF (Web Application Firewall)

Bemærk: Instruktionerne nedenfor er kun gældende, hvis du bruger en Deluxe-, Express- eller Ultimate -plan for hjemmeside -sikkerhed.

Hvis du skifter hostingleverandør, eller hvis din hostingleverandør ændrer den IP-adresse, der peger på din webserver, skal du opdatere din hosting-IP-adresse i WAF-dashboardet under hjemmeside-sikkerhed.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Hjemmeside -sikkerhed og sikkerhedskopier vælger du Administrer ved siden af den konto for Hjemmeside -sikkerhed, som du vil administrere.
  3. Vælg Firewall .
    Firewall
  4. På kortet til dit website skal du vælge Generelt fraindstillinger menuen.
    indstillinger
  5. Vælg Hosting -IP -adresse .
    Hosting -IP -adresse
  6. Indtast den IP -adresse, der blev givet til dig, og vælg Tilføj adresse .
    tilføj IP -adresse
  7. Når du har tilføjet den nye adresse, skal du slette den gamle IP -adresse. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for den gamle IP -adresse, og vælg derefter Slet valgt .

Det kan tage op til 20 minutter, før WAF -konfigurationen opdateres, efter du har slettet den gamle IP -adresse.

Påkrævet: Hvis indholdet på din nye hosting -IP er anderledes end din gamle, skal du rydde WAF -cachen.

Ryd WAF -cachen

1. Vælg Ydeevne fra firewall -dashboardet.
    Ydeevne
  2. Vælg i Ryd cache .
    Ryd cache
  3. Vælg knappen Ryd cache .
    Ryd cache -knappen
Det kan tage op til 20 minutter for WAF at pege på din nye hosting -IP -adresse, når du har ryddet cachen.