Skift min hosting-IP i WAF (Web Application Firewall)

Bemærk! Instruktionerne nedenfor er kun gældende, hvis du bruger en Deluxe-, Express- eller Ultimate plan for hjemmeside-sikkerhed.

Hvis du skifter hostingleverandør, eller hvis din hostingleverandør ændrer den IP-adresse, der peger på din webserver, skal du opdatere din hosting-IP-adresse i WAF-dashboardet under hjemmeside-sikkerhed.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Firewall.
    Firewall
  3. Klik på de tre prikker ved siden af domænet, der skal dirigeres til den nye IP-adresse, og klik derefter på Generelt.
    indstillinger
  4. Klik på Hosting-IP-adresse.
    Hosting-IP-adresse
  5. Indtast den IP-adresse, du fik, og klik på tilføj adresse.
    tilføj IP-adresse
  6. Når den nye adresse er tilføjet, skal du slette den gamle IP-adresse. Klik på afkrydsningsfeltet til venstre for den gamle IP-adresse, og klik derefter på Slet den valgte.

Når du har slettet den tidligere IP-adresse, kan det tage op til 20 minutter, inden WAF-konfigurationen opdateres. Hvis indholdet på din nye hosting-IP er anderledes end på den forrige, skal du rydde WAF-cachen.

Rydning af WAF-cachen

1. Klik på Ydeevne på firewall-dashboardet.
    Ydeevne
  2. Klik på Ryd cache.
    Ryd cache
  3. Klik på knappen Ryd cache.
    Knappen Ryd cache
Når du har ryddet cachen, kan det tage op til 20 minutter, før WAF'en peger på din nye hosting-IP-adresse.