Skift min leveringsmetode

Når kunder tjekker ud i din butik, ser de den eller de forsendelsesmetoder, du har valgt (faste priser, vægtbaserede metoder eller fragtfirmaberegnede metoder) samt eventuelle forsendelsesgebyrer i deres ordreoversigt.

Bemærk: Hvis du føjer gratis forsendelse eller et forsendelsesgebyr direkte til et produkt, når du tilføjer vægt og dimensioner for pakkeforsendelsen, er forsendelsen for den pågældende vare ikke begrænset og kan bestilles af alle i verden.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Indstillinger på dit Dashboard. Under Butik skal du vælge Fragt .
  4. Vælg din Leveringsmetode .
    1. Hvis din virksomhed tilbyder Lokal levering eller Personlig afhentning , skal du vælge Tilføj til højre for en af mulighederne.
      Tilføj lokal levering eller afhentning
      • Udfyld de påkrævede felter og Gem . (Lokal levering er i øjeblikket begrænset til 100 postnumre).
    2. Vælg Tilføj for at konfigurere grundlæggende faste sats, vægtbaserede eller fragtmetoder beregnet af fragtfirmaet samt de mulige parametre for at tilbyde gratis fragt på ordrer.
      Vælg Tilføj
      • Følg instruktionerne for den metode, du vælger, ved hjælp af fanerne nedenfor.
  1. Vælg Tilføj ud for en af de grundlæggende leveringsmetoder .
    • Gratis levering: Angiv et minimumsbeløb for, at en ordre er berettiget til gratis levering. Derudover skal du oprette en kupon for at tilbyde midlertidig gratis eller nedsat forsendelse.
    • Fast sats pr. Ordre: Opkræv dine kunder en forudbestemt sats, så de ved nøjagtigt, hvad deres samlede forsendelsesomkostninger bliver.
    • Vægtbaseret: Opkræv betaling for dine kunders levering baseret på vægten af den eller de varer, du sender. Vægten beregnes, når du tilføjer pakkeforsendelsesvægt og -mål .
  2. Navngiv din leveringsmetode ved hjælp af feltet Hvad kunder ser, når de vælger denne metode .
    • Det er en god ide at notere den gennemsnitlige leveringstid som en del af din beskrivelse.
  3. Udfyld eventuelle andre felter, såsom den sats, der skal anvendes på hver ordre, gebyr pr. Ordre eller forskellige omkostninger for forskellige vægte.
  4. Hvis du vil begrænse lande eller regioner, som du vil sende til, skal du vælge Rediger .
    • Når du har tilføjet landet eller landene til din liste, giver nogle lande dig mulighed for yderligere at begrænse levering til specifikke stater, provinser eller territorier ved hjælp af redigeringsikonet.
  5. Vælg Gem.