Skift mine forsendelsesmetoder

Når kunder tjekker ud i din butik, ser de forsendelsesomkostningerne beregnet ud fra de indstillinger, du har valgt (gratis forsendelse med et minimum af ordrebeløb, fast sats, procentdel pr. Ordre, vægtbaseret eller fragtfirma beregnet) i ordreoversigt sammen med eventuelle yderligere forsendelsesomkostninger, hvis det er relevant. Lokal levering og personlige afhentningsmuligheder er også tilgængelige.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit Dashboard skal du udvide Butik og vælge Indstillinger .
  4. Vælg Levering .
  5. Vælg Tilføj for at konfigurere en ny leveringsmetode.
    Bemærk: Tilføj flere forekomster af enhver leveringsmetode for at konfigurere forskellige indstillinger for forsendelse til forskellige stater, regioner og lande. F.eks. Kan du tilbyde gratis levering fra forskellige beløb til kunder i forskellige regioner.
  6. Følg instruktionerne for den metode, du vælger, ved hjælp af fanerne nedenfor.
  1. Vælg Tilføj ud for en af de grundlæggende leveringsmetoder .
    1. Gratis levering: Hvis du tilbyder gratis levering, kan det medføre øgede udgifter pr. Transaktion.
      • Indstil et minimumsbestillingsbeløb for at kvalificere dig til gratis levering. Tilpas de regioner, der er berettiget til gratis levering, når minimumet er opfyldt.
      • Hvis du ønsker at tilbyde gratis levering i andre regioner til et andet minimumsordrebeløb, skal du vælge Tilføj på siden Leveringsmetoder og oprette en anden Gratis forsendelsesmetode.
      Bemærk: Indstillinger for levering af individuelle produkter tilsidesætter dine indstillinger i Forsendelsesmetoder. Gratis levering af individuelle produkter er ikke begrænset baseret på region, hvilket vil give alle i verden mulighed for at modtage gratis levering for produktet.
    2. Fast sats pr. Ordre: En god mulighed, når du sælger varer, der ikke er stærkt påvirket af flere mængder i en ordre, f.eks. 1 mærkat versus 10 mærkater, der sendes i en enkelt konvolut.
    3. Procentdel pr. Ordre: Hvis du sælger forskellige varetyper, er det måske bedst at opkræve et forsendelsesgebyr baseret på en procentdel af ordren.
    4. Vægtbaseret: Beregn forsendelse baseret på vægten på de varer, du sender. Vægten bestemmes, når du føjer pakkens fragtvægt og dimensioner til dine produktfortegnelser.
  2. Navngiv din leveringsmetode ved hjælp af feltet Hvad kunder ser, når de vælger denne metode .
    • Det er en god ide at notere den gennemsnitlige leveringstid som en del af din beskrivelse.
  3. Udfyld eventuelle andre felter, såsom den sats, der skal anvendes på hver ordre, et fast gebyr pr. Ordre eller forskellige omkostninger for forskellige vægte.
  4. Hvis du vil begrænse lande eller regioner, hvor du vil sende, skal du vælge Rediger nedenfor Send til disse lande/regioner .
    • Når du har tilføjet landet eller landene til din liste, giver nogle lande dig mulighed for yderligere at begrænse levering til specifikke stater, provinser eller territorier ved hjælp af redigeringsikonet.
  5. Vælg Gem.
  1. Vælg Tilføj ud for en af fragtmetoderne udregnet af fragtfirmaet .
  2. Bemærk: Hvis du tilbyder at sende flere produkter i samme kasse, skal du have dimensioner og vægte for alle produkter, ellers kan det medføre kundeproblemer ved kassen.
  3. Udfyld felterne for den operatør, du vælger.
  4. Vælg Gem.

Transportørbaserede forsendelsesmetoder er baseret på både dine virksomhedsoplysninger og dine regionale oplysninger, ikke den adresse, du sender fra (hvis det er anderledes). Du skal muligvis opdatere din forsendelsesadresse, region og valuta for at matche, hvor du sender fra.

• Øverst på siden Forsendelse kan du se den adresse, hvor du sender fra. Vælg Skift placering for at indstille en ny leveringsadresse.
  • Sådan ændrer du oplysninger om din region:
    1. På dit Dashboard skal du vælge Indstillinger . Under Butik skal du vælge Fragt .
    2. Afsnittet Regional info er lige under afsnittet Erhvervsinfo (hvilket ikke påvirker levering).