Skift min leveringsmetode

Når kunder tjekker ud i din butik, ser de den eller de forsendelsesmetoder, du har valgt (faste priser, vægtbaserede metoder eller fragtfirmaberegnede metoder) samt eventuelle forsendelsesgebyrer i deres ordreoversigt.

Bemærk: Hvis du føjer gratis forsendelse eller et forsendelsesgebyr direkte til et produkt, når du tilføjer vægt og dimensioner for pakkeforsendelsen, er forsendelsen for den pågældende vare ikke begrænset og kan bestilles af alle i verden.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Indstillinger på dit Dashboard. Under Butik skal du vælge Fragt .
  4. Vælg din Leveringsmetode .
    1. Hvis din virksomhed tilbyder Lokal levering eller Personlig afhentning , skal du vælge Tilføj til højre for en af mulighederne.
      Tilføj lokal levering eller afhentning
      • Udfyld de påkrævede felter og Gem . (Lokal levering er i øjeblikket begrænset til 100 postnumre).
    2. Vælg Tilføj for at konfigurere grundlæggende faste sats, vægtbaserede eller fragtmetoder beregnet af fragtfirmaet samt de mulige parametre for at tilbyde gratis fragt på ordrer.
      Vælg Tilføj
      • Følg instruktionerne for den metode, du vælger, ved hjælp af fanerne nedenfor.
  1. Vælg Tilføj ud for en af de grundlæggende leveringsmetoder .
  2. Bemærk: Konfigurer flere versioner af enhver forsendelsesmetode med forskellige indstillinger, så de sendes til specifikke stater, regioner og lande.
    • Gratis levering: Angiv et minimumsbeløb for, at en ordre er berettiget til gratis levering. Derudover skal du oprette en kupon for at tilbyde midlertidig gratis eller nedsat forsendelse.
    • Fast sats pr. Ordre: Når du sælger varer, der ikke påvirkes af flere mængder i en ordre, såsom 1 mærkat mod 10 klistermærker, der sendes i en enkelt konvolut, kan fast sats være en god mulighed.
    • Procentdel pr. Ordre: Hvis du sælger forskellige typer varer, kan det være bedst at opkræve et forsendelsesgebyr baseret på en procentdel af ordren.
    • Vægtbaseret: Beregn forsendelse baseret på vægten på den eller de varer, du sender. Vægten bestemmes, når du tilføjer pakkeforsendelsesvægt og -mål .
  3. Navngiv din leveringsmetode ved hjælp af feltet Hvad kunder ser, når de vælger denne metode .
    • Det er en god ide at notere den gennemsnitlige leveringstid som en del af din beskrivelse.
  4. Udfyld eventuelle andre felter, såsom den sats, der skal anvendes på hver ordre, gebyr pr. Ordre eller forskellige omkostninger for forskellige vægte.
  5. Hvis du vil begrænse lande eller regioner, som du vil sende til, skal du vælge Rediger .
    • Når du har tilføjet landet eller landene til din liste, giver nogle lande dig mulighed for yderligere at begrænse levering til specifikke stater, provinser eller territorier ved hjælp af redigeringsikonet.
  6. Vælg Gem.
  1. Vælg Tilføj ved siden af en af fragtmetoderne for Beregnet fragtfirma , som kan bruges til at sende indenlandske og internationale ordrer.
  2. Udfyld felterne for den operatør, du vælger.
  3. Vælg Gem.
Bemærk: Transportørbaserede forsendelsesmetoder er baseret på både dine virksomhedsoplysninger og dine regionale oplysninger, ikke din leveringsadresse (hvis den er anderledes).
Du skal muligvis opdatere din forsendelsesadresse, region og valuta for at matche forsendelsens oprindelse.
  • Øverst på siden Forsendelse kan du se den adresse, hvor du sender fra. Vælg Skift placering for at indstille en ny leveringsadresse.
  • Sådan ændrer du oplysninger om din region:
    1. Vælg Indstillinger på dit Dashboard. Under Butik skal du vælge Butiksindstillinger .
    2. Afsnittet Regional info (som du skal ændre) er direkte under afsnittet Erhvervsinfo (som ikke påvirker forsendelse).