Skift min leveringsmetode

Når kunder går til kassen i din butik, får de vist den eller de leveringsmetoder, du har valgt (faste priser, vægtbaserede metoder eller fragtfirmaberegnet) samt eventuelle forsendelsesgebyrer i deres ordreoversigt.

Bemærk: Hvis du føjer gratis forsendelse eller et forsendelsesgebyr direkte til et produkt, når du tilføjer vægt og dimensioner for pakkeforsendelsen, er forsendelsen for den pågældende vare ikke begrænset og kan bestilles af alle i verden.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit dashboard skal du vælge Commerce og derefter vælge Generelt forsendelsesmetoder under Generelt.
    • For Premium -webshop: Gå til Indstillinger > i dit dashboard Forsendelse .

Bemærk: Konfigurer personlig afhentning eller lokal levering fra dette afsnit, hvis det er et valg, du tilbyder. Vælg Tilføj til højre for indstillingerne for Personlig afhentning eller Lokal levering. I pop op-vinduet skal du udfylde de ønskede felter og Gem .

1. Vælg Tilføj .
    Vælg Tilføj
  2. Vælg en grundlæggende forsendelsesmetode (gratis levering, fast sats pr. Ordre eller vægtbaseret) eller en fragtmetode, der beregnes af transportøren . Følg instruktionerne for den metode, du vælger, ved hjælp af fanerne nedenfor.
  1. Vælg Tilføj ud for en af de grundlæggende leveringsmetoder .
    • Gratis levering: Angiv et minimumsbeløb for, at en ordre er berettiget til gratis levering. Derudover skal du oprette en kupon for at tilbyde midlertidig gratis eller nedsat forsendelse.
    • Fast sats pr. Ordre: Opkræv dine kunder en forudbestemt sats, så de ved nøjagtigt, hvad deres samlede forsendelsesomkostninger bliver.
    • Vægtbaseret: Opkræv betaling for dine kunders levering baseret på vægten af den eller de varer, du sender. Vægten beregnes, når du tilføjer pakkeforsendelsesvægt og -mål .
  2. Navngiv din leveringsmetode ved hjælp af feltet Hvad kunder ser, når de vælger denne metode . Det er en god ide at notere den gennemsnitlige leveringstid som en del af din beskrivelse.
  3. Udfyld eventuelle andre felter, såsom den sats, der skal anvendes på hver ordre, gebyr pr. Ordre eller forskellige omkostninger for forskellige vægte.
  4. Hvis du vil begrænse lande eller regioner, som du ønsker at sende til, skal du vælge Rediger . Når du har tilføjet landet eller landene til din liste, giver nogle lande dig mulighed for yderligere at begrænse levering til specifikke stater, provinser eller territorier ved hjælp af redigeringsikonet.
  5. Vælg Gem.

Flere oplysninger

• Øverst på siden Forsendelse kan du se den adresse, hvor du sender fra. Vælg Skift placering for at indstille en ny leveringsadresse.
  • Transportørbaserede metoder (USPS, UPS, Canada Post) er baseret på både din leveringsadresse og dine regionale oplysninger. Hvis du vil ændre dine regionale oplysninger, skal du gå til Indstillinger > i Dashboard Generelt under Butik.
    • Landet for dine virksomhedsoplysninger påvirker ikke din evne til at vælge et selskab (USPS, UPS eller Canada Post).
    • Hvis du ikke kan ændre de regionale oplysninger, har du muligvis aktiveret Marketplaces (kun tilgængelig for kunder i USA). Ring eller chat med en af vores prisbelønnede guider for hjælp.
  • Tilføj fysiske produkter
  • Opsæt betaling for min webshop