Skift min Microsoft 365-e-mailadgangskode på E-mail og Office-dashboardet

Som GoDaddy-kontoejer og/eller administrator for dit Microsoft 365-e-mailabonnement kan du ændre din egen adgangskode på E-mail og Office-dashboardet.

Hvis du ikke er kontoejer eller administrator, skal du sende dig selv en e-mail til nulstilling af adgangskode fra Microsoft 365-logonsiden, hvis du har angivet en e-mailadresse til gendannelse.

Du kan se en kort video om, hvordan du gør det længere nede på siden.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Under afsnittet Brugere skal du vælge Administrer ud for din e-mailadresse.
  3. Under Administrer skal du vælge Adgangskode.
  4. Angiv en Ny adgangskode, og angiv den igen under Bekræft adgangskode.
  5. Vælg Gem. Det kan tage op til 30 minutter, før ændringen af adgangskoden træder i kraft.

Vis hvordan