Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min Microsoft 365 -konto til Exchange i Gmail (Android)

Hvis du bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, er dine data (herunder e -mail, kontaktpersoner og kalendere) muligvis ikke forbundet til din e -mail og kan gå tabt, hvis du sletter den konto. Skift din POP- eller IMAP -konto til Exchange for at forhindre tab af data og for at få den mest sikre, hurtige og pålidelige e -mail.

1. Log på Outlook på internettet . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her). Hvis du ser e -mail i din indbakke, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Advarsel: Hvis der mangler nogen meddelelser efter din overgang fra Workspace Email til Microsoft 365, skal du ikke slette din POP- eller IMAP -konto endnu. Du kan stadig tilføje Exchange, men beholde begge konti, indtil du har gendannet dine meddelelser .
  3. Åbn din Android -app til Gmail .
    • Nye brugere: Tryk på Tilføj en mailadresse.
      Tryk på tilføj mailadresse
    • Eksisterende brugere: Tryk på Konto og derefter Tilføj en anden Konto.
      Tryk på tilføj konto
  4. Tryk på Exchange og Microsoft 365 .
    Vælg Exchange og Microsoft 365
  5. Indtast din Microsoft 365 -e -mail, og tryk på Næste .
    Tryk på Tilføj konto
  6. Angiv din adgangskode, og tryk på Næste.
    Tryk på tilføj konto
  7. Førstegangsbrugere af kontoen skal gennemse tilladelser for at give Gmail tilladelse til at tilgå telefonen.
    • Tryk på Aktivér for at aktivere administratorprivilegier på enheden.
    • Tryk på Tillad for at give Gmail adgang til dine kontaktpersoner.
    • Tryk på Tillad for at give Gmail adgang til din kalender.
  8. Når din konto er klar, skal du trykke på Færdig.
  9. For at se din indbakke, skal du trykke på Gå til Gmail. Tryk på Profil for at se dine indstillinger og redigere det navn du viser eller din mobilsignatur.

Sammenlign dine POP/IMAP- og Exchange -konti. Hvis din e -mail er i Exchange, skal du fjerne POP/IMAP -versionen fra din enhed.