Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min Microsoft 365 -konto til Exchange i Gmail (Google Pixel)

Hvis du bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, er dine data (herunder e -mail, kontaktpersoner og kalendere) muligvis ikke forbundet til din e -mail og kan gå tabt, hvis du sletter den konto. Skift din POP- eller IMAP -konto til Exchange for at forhindre tab af data og for at få den mest sikre, hurtige og pålidelige e -mail.

1. Log på Outlook på internettet . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her). Hvis du ser e -mail i din indbakke, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Advarsel: Hvis der mangler nogen meddelelser efter din overgang fra Workspace Email til Microsoft 365, skal du ikke slette din POP- eller IMAP -konto endnu. Du kan stadig tilføje Exchange, men beholde begge konti, indtil du har gendannet dine meddelelser .
  3. Åbn din Google Pikels Gmail -app.
    • Nye brugere: Tilføj en e -mailadresse .
      Tryk på Tilføj e -mailadresse
    • Eksisterende brugere: Vælg Konto, og tryk på Tilføj en anden konto .
      Tryk på Tilføj konto
  4. Vælg Exchange og Microsoft 365 .
    Vælg Exchange og Microsoft 365
  5. Indtast din Microsoft 365 E-mail og tryk på Næste.
    Tryk på Tilføj konto
  6. Indtast din adgangskode, og tryk på Næste .
    Tryk på Tilføj konto
  7. Når din konto er klar, skal du trykke på Færdig .
    Tryk på Tilføj konto
  8. Du kan se din indbakke ved at trykke på Flyt mig til Gmail . Du kan få adgang til dine Profil indstillinger til at opdatere dit viste navn eller mobil signatur.
    Tryk på Tilføj konto

Sammenlign dine POP/IMAP- og Exchange -konti. Hvis din e -mail er i Exchange, skal du fjerne POP/IMAP -versionen fra din enhed.