Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange i Outlook (Mac)

Hvis du i øjeblikket bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, skal du skifte den til en Exchange -konto. Brug af en Exchange -konto sikrer, at dine data (inklusive mail, kontakter og kalendere) forbliver forbundet med din e -mail og kan gendannes fra serveren.

Trin 1: Eksportér dine data

Følg instruktionerne for Outlook på Mac for at eksportere data fra din POP- eller IMAP -konto . Du downloader en sikkerhedskopi af din mail, kontaktpersoner og kalender. Hvis der mangler noget efter oprettelsen af din nye Exchange -konto, importerer vi sikkerhedskopien.

Trin 2: Tilføj din konto som Exchange

Opret en ny konto med Exchange -indstillinger.

1. Åbn Outlook .
  2. Fra menulinjen skal du vælge Outlook og derefter Indstillinger .
    vælg outlook, og vælg derefter indstillinger
  3. Vælg Konti .
    vælg konti
  4. Vælg + (plus) og derefter Ny konto .
    vælg + og derefter ny konto
  5. Indtast din e -mailadresse, og vælg derefter Fortsæt (Du skal måske vælge din kontotype som Arbejde eller skole , ikke Personlig , for at fortsætte).
  6. Indtast din e -mail -adgangskode , og vælg Log ind .
  7. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  8. Vælg Færdig . Din Exchange -konto er nu tilføjet.
    indtast din adgangskode, og vælg log ind

Trin 3: Importér dine data

Påkrævet: Før du fortsætter, skal du sammenligne din POP- eller IMAP -konto med din nye Exchange -konto for at se, om nogen af dine e -mails, mapper, kalendere, kontakter og andre data mangler. Hvis du ikke mangler data, skal du springe til trin 4 .

Hvis nogen af dine data mangler på din nye Exchange -konto, skal du følge instruktionerne for Outlook på Mac for at importere data fra din POP- eller IMAP -konto.

Trin 4: Slet din POP- eller IMAP -konto

Når din konto er tilføjet som Exchange og ingen data mangler, skal du slette din POP- eller IMAP -konto.

Advarsel: Sørg for, at du har alle dine data på din nye Exchange -konto, før du sletter din POP- eller IMAP -konto. Når du har slettet din konto, kan dine data ikke gendannes.
  1. Fra menulinjen skal du vælge Outlook og derefter Indstillinger .
    vælg outlook, og vælg derefter indstillinger
  2. Vælg Konti .
    vælg konti
  3. Vælg din POP- eller IMAP -konto, og vælg derefter (minus).
    vælg minustegn
  4. Vælg Log af . Når du lukker kontovinduet, kan du kun se din Exchange -konto anført i Outlook.

Tillykke! Din konto er opdateret til at bruge Exchange -indstillinger i Outlook.