Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange i Outlook (Mac)

Hvis du i øjeblikket bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, skal du skifte den til en Exchange -konto. Dette sikrer, at dine data (inklusive mail, kontaktpersoner og kalendere) forbliver forbundet med din e -mail og kan gendannes fra serveren. Med Exchange får du desuden sikker, hurtig og mere pålidelig e -mail.

Flyt dine data

1. Åbn Outlook .
  2. Fra menulinjen skal du vælge Outlook > Indstillinger .
    Vælg Outlook, og vælg derefter Indstillinger
  3. Vælg Konti .
    Vælg Konti
  4. Vælg + (plus) > Ny konto .
    Vælg +, og vælg Ny konto
  5. Bemærk: Du skal muligvis vælge din kontotype som Arbejde / skole at fortsætte.

6. Indtast din e -mailadresse, og fortsæt .
    Indtast din e -mailadresse, vælg Fortsæt
  7. Indtast din e -mail -adgangskode, og log på .
    Indtast din adgangskode, og vælg Log ind
  8. Bemærk: Hvis du har glemt din adgangskode til e -mail, kan du her nulstille den .

9. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  10. Vælg Færdig . Hvis du har mere end en konto, skal du beslutte, hvilken konto du vil indstille som standard.
    Vælg Udført
  11. Sammenlign dine konti for at sikre, at alle dine e -mails, mapper, kalendere, kontaktpersoner og andre data er til stede. Hvis der mangler data i din e -mail, skal du trække og slippe din e -mail fra din POP- eller IMAP -konto til din Exchange -konto.

Når din konto er blevet tilføjet som Exchange og ingen data mangler, er det nu sikkert at fjerne POP- eller IMAP -kontoen.

Fjern din POP/IMAP -konto

1. Fra menulinjen skal du vælge Outlook > Indstillinger .
    Vælg Outlook, og vælg derefter Indstillinger
  2. Vælg Konti .
    Vælg Konti
  3. Vælg (minus) under den konto, du vil fjerne.
    Minustegn
  4. Vælg Slet .