Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min Microsoft 365 -konto til Exchange i Outlook (Android)

Hvis du bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, er dine data (herunder e -mail, kontaktpersoner og kalendere) muligvis ikke forbundet til din e -mail og kan gå tabt, hvis du sletter den konto. Skift din POP- eller IMAP -konto til Exchange for at forhindre tab af data og for at få den mest sikre, hurtige og pålidelige e -mail.

1. Log på Outlook på internettet . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her). Hvis du ser e -mail i din indbakke, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Advarsel: Hvis der mangler nogen meddelelser efter din overgang fra Workspace Email til Microsoft 365, skal du ikke slette din POP- eller IMAP -konto endnu. Du kan stadig tilføje Exchange, men beholde begge konti, indtil du har gendannet dine meddelelser .
  3. Åbn din Androids Outlook -app. (Har du ikke appen? Download den i Google Play Butik .)
  4. Tryk på Menu > Gear-knap Indstillinger.
    Tryk på menuikonet, der viser et hus
  5. Tryk på Tilføj mail-konto > Tilføj en e-mailkonto
    Tilføj en e-mailkonto
  6. Indtast din Microsoft 365 e-mail-adresse, og tryk på Blive ved .
    Indtast e-mail-adresse, og tryk på Fortsæt
  7. Indtast din Microsoft 365-adgangskode, og tryk på Log på. (Du skal muligvis vælge, om din konto er en Arbejds- eller Skolekonto.)
    Indtast e-mailadgangskode, og log på
  8. Du skal også bekræfte din konto, hvis din administrator har aktiveret multifaktorgodkendelse (også kaldet totrinsbekræftelse).
  9. Din Microsoft 365-konto vises nu i Indstillinger. Gå til din Indbakke for at kontrollere din e-mail.
    Ny Microsoft 365-e-mailkonto vises i Indstillinger

Sammenlign dine POP/IMAP- og Exchange -konti. Hvis din e -mail er i Exchange, skal du fjerne POP/IMAP -versionen fra din enhed.