Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange i Outlook (iOS)

Hvis du bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, er dine data (herunder e -mail, kontaktpersoner og kalendere) muligvis ikke forbundet til din e -mail og kan gå tabt, hvis du sletter den konto. Skift din POP- eller IMAP -konto til Exchange for at forhindre tab af data og for at få den mest sikre, hurtige og pålidelige e -mail.

1. Åbn Outlook . (Har du ikke appen? Download den i iTunes App Store, og følg disse trin for at konfigurere den .)
  2. Tryk på Menu og derefter påGearknap Indstillinger .
    Tryk på Menu -ikon, der viser et hus
  3. Hvis du er klar til at fjerne din POP/IMAP -konto, skal du trykke på e -mailadressen og derefter rulle ned og trykke på Slet konto . Tryk på Slet for at bekræfte.
  4. Påkrævet: Hvis du bruger POP -indstillinger, findes der data som f.eks. Dine meddelelser, mapper, kalendere og kontaktpersoner kun på din e -mailklient og den enhed, du bruger til at kontrollere din e -mail. Før du skifter til Exchange -indstillinger, skal du sikkerhedskopiere dine data, så du enten kan importere dem til din konto eller se dem senere. For vejledning henvises til din klientudbyder.
  5. For at tilføje din Exchange -konto skal du trykke på Tilføj mailkonto og derefter Tilføj e -mailkonto .
    Tilføj en e -mailkonto
  6. Angiv din Microsoft 365-e-mailadresse, og tryk på Tilføj konto.
    Tilføj din e-mailadresse, og tryk på tilføj konto
  7. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  8. Indtast din Microsoft 365-adgangskode, og tryk på Log på. (Du skal muligvis vælge, om din konto er en Arbejds- eller Skolekonto).
    Indtast e-mailadgangskode, og log på
  9. Bemærk: Hvis du har glemt din adgangskode til e -mail, kan du her nulstille den .

10. Din Microsoft 365-konto vises nu i Indstillinger. Gå til din Indbakke for at kontrollere din e-mail.
    Ny Microsoft 365-e-mailkonto vises i Indstillinger

Din e -mail er nu konfigureret som en Exchange -konto!