Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min Microsoft 365 -konto til Exchange i Samsung Email (Android)

Hvis du bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, er dine data (herunder e -mail, kontaktpersoner og kalendere) muligvis ikke forbundet til din e -mail og kan gå tabt, hvis du sletter den konto. Skift din POP- eller IMAP -konto til Exchange for at forhindre tab af data og for at få den mest sikre, hurtige og pålidelige e -mail.

1. Log på Outlook på internettet . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her). Hvis du ser e -mail i din indbakke, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Advarsel: Hvis der mangler nogen meddelelser efter din overgang fra Workspace Email til Microsoft 365, skal du ikke slette din POP- eller IMAP -konto endnu. Du kan stadig tilføje Exchange, men beholde begge konti, indtil du har gendannet dine meddelelser .
  3. Åbn din Android-enheds e-mailapp.
  4. Tryk på Menu, og tryk så på Indstillinger.
  5. Tryk på Tilføj konto.
  6. Tryk på Erhverv (afhængigt af din version kan det være at Microsoft Exchange ActiveSync vises i stedet).
  7. Angiv din GoDaddy Microsoft 365-e-mailadresse og adgangskode, og tryk så på Log på.
    Angiv din adgangskode og din e-mailadresse, og tryk på Log på

Bemærk: Hvis det er første gang, du konfigurerer en e-mailadresse, kan du blive bedt om at acceptere en Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og give e-mail tilladelse til at foretage og administrere telefonopkald.

Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

Brugernavn = din Microsoft 365adresse
    Adgangskode = din adgangskode til Microsoft 365-e-mail
    Server = outlook.office365.com
    domæne\brugernavn = \[Microsoft 365adresse] (eksempel: \ejer@fedteksempel.com)

8. Tryk på Anvend for at aktivere sikkerhedsindstillinger.
    Tryk på Anvend for at benytte sikkerhedsindstillinger
  9. Tryk på Næste for at gennemføre manuel konfiguration (du kan til enhver tid vende tilbage og redigere disse indstillinger).
    Tryk på Næste, og rediger manuelle konfigurationsindstillinger senere
  10. Tryk på Aktivér for at aktivere appen Phone Admin.
    Tryk på Aktivér for at aktivere appen Phone Admin
  11. Rediger dit Kontonavn, og tryk på Færdig.
    Rediger dit kontonavn, og tryk på Færdig
  12. Du får vist en meddelelse om, at din Microsoft 365-e-mailkonto er tilføjet til din Android-enhed.
    E-mail tilføjet Android Mail-app

Sammenlign dine POP/IMAP- og Exchange -konti. Hvis din e -mail er i Exchange, skal du fjerne POP/IMAP -versionen fra din enhed.