Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min Microsoft 365 -konto til Exchange in Mail (iOS)

Hvis du bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, er dine data (herunder e -mail, kontaktpersoner og kalendere) muligvis ikke forbundet til din e -mail og kan gå tabt, hvis du sletter den konto. Skift din POP- eller IMAP -konto til Exchange for at forhindre tab af data og for at få den mest sikre, hurtige og pålidelige e -mail.

1. Log på Outlook på internettet . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her). Hvis du ser e -mail i din indbakke, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Advarsel: Hvis der mangler nogen meddelelser efter din overgang fra Workspace Email til Microsoft 365, skal du ikke slette din POP- eller IMAP -konto endnu. Du kan stadig tilføje Exchange, men beholde begge konti, indtil du har gendannet dine meddelelser .
  3. Åbn din iPhone eller iPads Indstillinger .
  4. Tryk på Mail > Konti . (Afhængig af din iOS -version skal du muligvis trykke på Adgangskoder & konti .)
    I Mail skal du trykke på Konti
  5. Tryk på Tilføj konto.
    Tryk på Konti under Mail
  6. Tryk på Microsoft Exchange.
    Tryk på Microsoft Exchange i menuen
  7. Angiv din E-mailadresse og en kort Beskrivelse (f.eks. dit firmanavn eller typen af e-mail), og tryk derefter på Næste.
    Angiv e-mail og virksomhedsbeskrivelse, og tryk på Næste
  8. Tryk på Log ind for at bekræfte ,at du vil bruge din Microsoft Exchange-konto.
    Tryk på Log ind for at logge på din Exchange-konto
  9. Angiv din Adgangskode, og tryk på Log ind. (Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.)
    Angiv din adgangskode, og tryk på Log ind

Bemærk: Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, kan du blive bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

E-mail: Din Microsoft 365adresse
    Adgangskode: Adgangskode til din Microsoft 365-mailadresse
    Server: outlook.office365.com (dette er et krav)
    Domæne: Dette kan være tomt
    Brugernavn: Din Microsoft 365-mailadresse

10. Du skal bekræfte din konto, hvis din administrator har aktiveret multifaktorgodkendelse (også kaldet totrinsbekræftelse).
  11. Tryk på Næste. Du kan blive bedt om at vælge Giv samtykke på vegne af din organisation. Det gør Microsoft 365 og appen Mail i stand til at arbejde sammen. Tryk på Accepter.
  12. Tryk på Gem. Du kan altid vende tilbage og opdatere indstillingerne her.
    Gennemse indstillingerne, og tryk på Gem
  13. Det var det! Du kan nu se din Microsoft 365-konto under Konti.
    Se din Microsoft 365-e-mailkonto under Konti

Sammenlign dine POP/IMAP- og Exchange -konti. Hvis din e -mail er i Exchange, skal du fjerne POP/IMAP -versionen fra din enhed.