Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min PHP-version

Med Plesk kan du ændre PHP-indstillingerne pr. Domæne. Det betyder, at du skal opdatere indstillingerne for hvert domæne på din konto, hvis du ikke vil bruge standardversionen af PHP.

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og åbn dit produkt. ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Ved siden af den Plesk -hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer .
  3. Klik på Plesk Admin .
  4. På din Plesk -hjemmeside skal du klikke på Hostingindstillinger ud for det domæne, som du vil ændre PHP -indstillinger for.
  5. I afsnittet Web-scripting og statistik skal du vælge den version af PHP, du vil bruge, i rullemenuen ud for PHP-support .
  6. Klik på OK.

Bemærk: Dette opdaterer PHP -versionen for det pågældende domæne. Hvis du vil bruge denne nye version til alle domæner på din Plesk -konto, skal du ændre indstillingerne for alle andre domæner ved hjælp af denne vejledning.