Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min Premium Webshop -valuta

Skift valuta i din butik, f.eks. Hvis dine kunder er i et andet land, end hvor din butik er placeret. Dine kunder vil så se produkter i den valgte valuta. Hvis du har Website Builder, indstilles din valuta af din butiks Marketplaces .

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din Premium onlinebutik.
  3. Fra dit Dashboard skal du gå til Indstillinger og vælge Forretningsinfo .
    I Premium Webshop skal du gå til Indstillinger og derefter Forretningsinfo
  4. Under Regional info skal du vælge en valuta fra rullelisten.
    Vælg valuta
  5. Vælg Gem . Din butik viser nu priser i din foretrukne valuta.