Kontoadministration Hjælp

Skift min primære betalingsmetode

Hvis du har flere betalingsmetoder, kan du ændre din primære betalingsmetode til dine produkter eller tjenester ved at gøre følgende. Du kan f.eks. skifte fra et kreditkort til et andet. Vejledningen er den samme, uanset om produktet fornyes automatisk eller ej.

Påkrævet: For at du kan følge disse trin, skal du have konfigureret en anden betalingsmetode på din konto.
  1. Gå til din GoDaddy-side for Fornyelse og afregning. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. På listen Faktureringsoplysninger skal du vælge de produkter, der betales med den metode, du vil ændre. Beskrivelsen af hvert produkt indeholder de sidste fire cifre i kort- eller kontonummeret, som er knyttet til den aktuelle betalingsmetode.
    se den aktuelle betalingsmetode
  3. Klik på Opdater betaling , og vælg den betalingsmetode, du vil bruge.
    vælg betalingsmetode
  4. Klik på Gem. På listen Faktureringsoplysninger kan du nu se den opdaterede betalingsmetode.
    se den nye betalingsmetode