Skift mine blogindstillinger

Vil du ændre udseendet af din blog – eller blot give den et nyt navn? Eller måske har du behov for at opdatere adressen på den eksterne blog, der vises på din hjemmeside. Alle disse elementer kan ændres i blogpanelet.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Rul til, hvor bloggen vises i dit hovedvindue, og klik derefter hvor som helst i afsnittet.
    Klik hvor som helst i blogafsnittet
  4. Når blogpanelet åbnes, kan du ændre Layout, Farvetone, Titel og, afhængig af det valgte layout, Baggrundsbillede. (Du kan også tilføje en Introduktion til at beskrive formålet med din blog.
    Skift dine blogindstillinger

Bemærk: Du kan ignorere knappen Færdig, som vises, når du foretager din første ændring, og foretage alle ændringer på én gang, inden du klikker på den.

5. Når du er færdig med dine ændringer, skal du klikke på Færdig for at lukke panelet eller klikke på Administrer blog for at gå direkte til blogredigering, hvor du kan redigere indlæg eller oprette nye.