Skift mit datacenter

For at få den bedst mulige websitehastighed skal datacentret for din Linux -hostingkonto være placeret geografisk tættest på dit primære publikum. For at ændre dit datacenter køber du en overflytning, vælger det nye datacenter og planlægger en overflytningstid som forklaret her.

Advarsel: Din hjemmeside vil opleve nedetid mens migreringen mellem datacentre. Desværre er der ingen måde at omgå nedetid på.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. I kontoens Dashboard skal du vælge Server i afsnittet Indstillinger .
    vælg server
  4. Klik på Skift ud for Datacenter .
  5. Klik på Næste.
  6. Gennemfør købet, og klik på Gå til kasse .
  7. Gå tilbage til dit kontos dashboard , og vælg Server i afsnittet Indstillinger .
  8. Ved siden af Datacenter skal du klikke på Planlæg .
  9. Vælg det datacenter, du vil bruge, samt det bedste tidspunkt for dit site at opleve nedetid for overflytningen.
  10. Klik på Planlæg overflytning .

Vi sender dig en e -mail for at bekræfte din overflytning, når den starter, og når den er gennemført.