Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift mit datacenter

For at få den bedst mulige websitehastighed skal datacentret for din Linux -hostingkonto være placeret geografisk tættest på dit primære publikum. For at ændre dit datacenter køber du en overflytning, vælger det nye datacenter og planlægger en overflytningstid som forklaret her.

Advarsel: Din hjemmeside vil opleve nedetid mens migreringen mellem datacentre. Desværre er der ingen måde at omgå nedetid på.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. I kontoens Dashboard skal du vælge Server i afsnittet Indstillinger .
    vælg server
  4. Klik på Skift ud for Datacenter .
  5. Klik på Næste.
  6. Gennemfør købet, og klik på Gå til kasse .
  7. Gå tilbage til dit kontos dashboard , og vælg Server i afsnittet Indstillinger .
  8. Ved siden af Datacenter skal du klikke på Planlæg .
  9. Vælg det datacenter, du vil bruge, samt det bedste tidspunkt for dit site at opleve nedetid for overflytningen.
  10. Klik på Planlæg overflytning .

Vi sender dig en e -mail for at bekræfte din overflytning, når den starter, og når den er gennemført.