Administreret WordPress Hjælp

Skift mit domæne

Du kan ændre domænenavnet for din Administreret WordPress-konto.

Før du ændrer dit domænenavn, skal du overveje et par ting:

• Hvis det domæne, du vil benytte, bruges af en anden hostingkonto, skal du først fjerne det fra den konto. Du er måske nødt til også at fjerne eventuelle underdomæner til dit primære domænenavn, før du kan ændre det (Web og klassisk/cPanel/Plesk/Administreret WordPress).
  • Hvis du bruger et SSL-certifikat sammen med din hostingkonto, skal du tilbagekalde det, før du kan ændre dit primære hostede domæne. Du kan få yderligere oplysninger i
    .
  • Du kan finde nærmere oplysninger om, hvad vi gør med din Administreret WordPress-konto, når du ændrer domænenavnet, i Hvad sker der, når jeg skifter mit domæne?
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ved siden af Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil ændre, skal du klikke på ikonet med de tre prikker og vælge Skift domæne.
    vælge skift domæne
  4. Klik på Tilføj domæne.
  5. Klik på en af følgende, alt efter hvordan du vil ændre dit domænenavn:
    Handling Sådan gøres det...
    Tilføj eller fjern "www" Ved siden af dit domænenavn skal du klikke på ikonet med de tre prikker og vælge den ønskede mulighed på listen.
    Brug et andet domæne Klik på Tilføj domæne. Vælg eller indtast derefter det domæne, som du ønsker at bruge, vælg Gør dette til det primære domæne for din konto, og klik derefter på Tilføj.

Bemærk: Bemærk, at der kan gå op til 24-48 timer, før DNS-ændringer træder i kraft.

Næste trin

Når du har skiftet domænenavnet, er det en god ide at opdatere domænenavnets DNS-indstillinger. Dem finder du i Vis mine IP-adresser.

Flere oplysninger

Hvis du manuelt indtaster et domæne, som ikke er i din GoDaddy-konto, skal du opdatere A-fortegnelsen for det domæne, så det peger på din IP-adresse for Administreret WordPress.