Skift mit domæne

Du kan ændre det domænenavn, som din konto bruger til følgende typer hostingkonti:

• cPanel delt hosting
  • Parallels Plesk delt hosting

Hvis du ikke er sikker på hvilken slags hosting du har, kan du læse denne artikel.

1. I feltet for den konto, som du vil bruge, skal du klikke på Indstillinger.
  2. Vælg én af følgende baseret på den type domæne, som du vil bruge:
    Type domæne Før følgende...
    Registreret i samme konto Vælg et domæne fra din konto.
    Registreret i en anden konto Indtast et domæne eller underdomæne.
    Underdomæne for en hvilken som helst type domæne Indtast et domæne eller underdomæne.
  3. Udfyld felterne på skærmen og klik derefter på Skift domæne.

Andre kontotyper

Hvis du vil skifte domænet for andre kontotyper, kan du bruge følgende artikler:

Næste trin

• Begynd at bruge din konto ved at klikke på Administrer i dets felt.