Skift mit domænenavn

Du kan ændre det domænenavn, der er tilknyttet din Hjemmesideprogram-konto. Du kan ikke ændre et domænenavn, der er tilknyttet en gratis Website Builder-konto.

Bemærk: Domæner, der har et SSL-certifikat, kan ikke ændres direkte. SSL-certifikatet skal i stedet have fornyet dets nøgle.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Gå til listen Produkter, og klik på Hjemmesideprogram og derefter på Administrér ud for den konto, du vil anvende.
  3. Under fanen Indstillinger skal du klikke på Domæneindstillinger.

Bemærk: Hvis du ser knappen Udgiv i det øverste højre hjørne, skal du klikke på knappen med de tre bjælker ved siden af den og vælge Afslut Designer for at komme tilbage og se fanen Indstillinger.

4. Vælg en af følgende muligheder:
    Indtast det domæne, som er registreret et andet sted:
    • Vælg et af mine domæner, hvis du ønsker at bruge et domæne, der er registreret for denne konto.
    • Indtast et domæne, der er registreret et andet sted, hvis du ønsker at bruge et domænenavn, der ikke er registreret for denne konto.
    • Hvis du vil bruge et underdomæne, kan du oprette et underdomæne for et domænenavn tilknyttet din konto, f.eks. underdomæne.coolexample.com.

Bemærk: Hvis du vælger Indtast et domæne, der er registreret et andet sted, skal du også kontakte registratoren for det "eksterne" (non-GoDaddy) domæne.

5. Klik OK.
  6. Klik på Redigér site.
  7. Klik på Udgiv.