Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift navnet på en gruppe

Hvis formålet med din kalendergruppe udvikler sig til noget andet, kan du ændre navnet.

Du skal have administratortilladelser for at ændre navnet på en gruppe i Calendar.

1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på fanen Kalender.
    Klik på fanen Kalender

3. I venstre rude under knappen Ny gruppe skal du klikke på den hvide pil til højre for det kalendernavn, som du vil ændre.
    Klik og træk i håndtaget
  4. Klik på Omdøb gruppe .
    Klik på Omdøb gruppe
  5. I dialogboksen Gruppenavn skal du indtaste det nye navn for gruppen.
    Indtast et nyt navn til gruppen
  6. Klik på Gem og afslut .