Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift produktindstillinger i mit Reseller Store -plugin

Trin 4 i serien Administreret WordPress til forhandlere.

Du kan ændre dine produktindstillinger i Forhandler -butik -pluginnet, f.eks. For at oprette en kampagnekode, redigere en domænesøgningsbjælke eller ændre din butiksfacades valuta.

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og åbn dit produkt. ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Hold musen over Forhandlerbutik, og vælg Indstillinger .
    Klik på Temaer
  3. Vælg mellem følgende faner:
    • Opsætning - søg efter nye produkter
    • Produktindstillinger - skift indkøbsvognstekst, tilføj en omdirigering til indkøbsvogn, og opret en kampagnekode
    • Indstillinger for domænesøgning - skift indstillinger for domæneregistreringer og overførsler
    • Lokalisering - indstil din valuta, dit marked og dit sprog
  4. Klik på Gem ændringer for at opdatere din butiksfacade.