Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift produktindstillinger i mit Reseller Store -plugin

Trin 4 i serien Administreret WordPress til forhandlere.

Du kan ændre dine produktindstillinger i Forhandler -butik -pluginnet, f.eks. For at oprette en kampagnekode, redigere en domænesøgningsbjælke eller ændre din butiksfacades valuta.

1. Log på din GoDaddy -konto, og åbn dit produkt. ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Hold musen over Forhandlerbutik, og vælg Indstillinger .
    Klik på Temaer
  3. Vælg mellem følgende faner:
    • Opsætning - søg efter nye produkter
    • Produktindstillinger - skift indkøbsvognstekst, tilføj en omdirigering til indkøbsvogn, og opret en kampagnekode
    • Indstillinger for domænesøgning - skift indstillinger for domæneregistreringer og overførsler
    • Lokalisering - indstil din valuta, dit marked og dit sprog
  4. Vælg Gem ændringer for at opdatere din butiksfacade.