Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift skrifttypestilen i WordPress

Du kan bruge standard WordPress -editor til at ændre den skrifttypestil, der bruges på dit website.

1. Åbn WordPress Editor .
  2. Klik på Skrifttyper til venstre.
  3. Klik på den skrifttype, som du vil ændre, og vælg derefter en ny skrifttype.
  4. Klik på Gem og udgiv, når du er færdig.