GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift sprog for abonnenter

GoDaddy Email Marketing bruger indstillingerne for abonnentsprog til alle standardmeddelelser, som dine abonnenter ser. Dette inkluderer afmeldingsanvisninger, bekræftelses -e -mails til tilmelding og tekst i din e -mail -sidefod . Sørg for at vælge sproget for dine målabonnenter!

Bemærk: Hvis du vil ændre dit overordnede kontosprog for dig selv, skal du klikke på menuen sprog nederst på et sprog GoDaddy Email Marketing -siden.

1. Klik på indstillingen øverst på skærmen.
  2. Vælg fanen Sprog til højre på siden Indstillinger.
  3. Vælg dit sprog i menuen Abonnementsprog .
  4. Klik på knappen Gem kontoinfo nederst på siden for at foretage dit valg.