Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift sprog for min GoDaddy -konto

Du kan ændre hvilket sprog din konto og dine produkter vises på.

1. hovedsiden til GoDaddy skal du rulle ned til sidefoden og klikke på det aktuelle land og sprog:
    Nuværende land og sprog
  2. Vælg det land eller det sprog, du foretrækker at bruge. Din GoDaddy -konto og produktgrænseflader opdateres øjeblikkeligt til det nye valgte sprog.