Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift SSL -tilstand på din WAF (Web Application Firewall)

Hvis du har et SSL -certifikat konfigureret på din hjemmeside og aktiverer WAF (Web Application Firewall), er du til tider nødt til at justere din SSL -tilstand, så din hjemmeside fungerer korrekt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Hjemmeside -sikkerhed og sikkerhedskopier vælger du Administrer ved siden af den konto for Hjemmeside -sikkerhed, som du vil administrere.
  3. Fra navigationsmenuen skal du vælge Firewall .
    Firewall
  4. På kortet til dit website skal du vælge SSL fraindstillinger menuen.
    tandhjulsikon, derefter SSL
  5. Rul ned til SSL -tilstand . Vælg den SSL -tilstand, der giver mening for dit website, og vælg derefter Gem .
    • Fuld HTTPS - Dette er vores foretrukne metode til at beskytte din hjemmeside, men det kræver, at du installerer et SSL -certifikat på din hosting -server. Dette sikrer fuldt ud din trafik fra dine kunder til vores firewall til din hjemmeside.
    • Delvis HTTPS - Hvis din website ikke har en SSL -installeret, proxyer vi en på dine vegne. Dette hjælper med at forhindre Man in the middle (MitM) angreb ved at sikre den del af din trafik, der finder sted mellem dine kunder og vores firewall.

Flere oplysninger

• Når du har foretaget ændringer i din SSL -tilstand, kan du rydde din WAF -cache for at sikre, at dit website fungerer korrekt.