Skift temaets CSS i WordPress

Påkrævet: Inden du foretager ændringer i et WordPress-tema, skal du oprette et underordnet tema og derefter installere og aktivere det. Hvis du ikke har et underordnet tema, vil alle ændringer foretaget af dig blive annulleret, hver gang dit tema opdateres.
Advarsel: Sørg for at sikkerhedskopiere din WordPress-hjemmeside, inden du tilføjer CSS, fordi du ved at uheld kan komme til at ødelægge sidens udseende.

Du kan foretage ændringer af CSS af dit tema i WordPress.

1. Log på WordPress .
  2. Gå til Udseende, og vælg Redigeringsprogram for temafil. Der vises en pop op-meddelelse med en advarsel om at foretage ændringer direkte i disse filer. Hvis du allerede har sikkerhedskopieret hjemmesiden og aktiveret det underordnede tema, skal du vælge Jeg forstår og fortsætte.
  3. Foretag dine CSS-ændringer eller tilføjelser.
  4. Vælg Opdater fil.