Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift til rodbrugeren på min Linux -server

For virkelig at få mest muligt ud af din Linux -server skal du på et tidspunkt sandsynligvis installere noget eller ændre en konfigurationsfil, der kræver root/admin -adgang. Du kan gøre dette ved at blive erstatningsbruger, superbruger eller skiftbruger.

Advarsel: Fordi du kan gøre hvad som helst, når du har root/admin -adgang, er det virkelig nemt at ødelægge din server. Vær forsigtig.
  1. Aktivér root/admin -adgang for din server.
  2. Forbind via SSH til din server, og kør denne kommando:
    sudo su -
  3. Indtast din serveradgangskode. Du skal nu have rodadgang.